Χρυσίνη, Oroxylum Εκχύλισμα Ινδικής Εκχύλισης Χρυσίνη Σκόνη

Χρυσίνη, Oroxylum Εκχύλισμα Ινδικής Εκχύλισης Χρυσίνη Σκόνη
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες Χρυσίνης

Όνομα προϊόντος: Χρυσίνη

Πηγή βοτάνων: Oroxylum indicum (L.)Vent.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Σπόρος, Φλοιός

Εμφάνιση: Ελαφριά κίτρινη σκόνη

Προδιαγραφές: 98%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS#: 480-40-0

Μοριακό βάρος & μοριακός τύπος: C15H10O4; 254.24

Δομική φόρμουλα χρυσίνης:

Raw Material of Chrysin

Melting Point & Sollubility: mp285°C. Practialy insol στο νερό. Sol σε αλκαλικό υδροξείδιο solns. Ελαφρώς sol σε αλκοόλη, χλωροφόρμιο και αιθέρα.

Φαρμακολογία: Αντιοξειδωτική δράση, αντιιική δράση, αντιδιαβητική δράση, μείωση των λιπιδίων του αίματος, καταθλιπτική αρτηριακή πίεση και πρόληψη της γονιδιακής μετάλλαξης. Η φυσική χρυσίνη έχει αντικαρκινικές δραστηριότητες, μπορεί να καταστείλει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και να προκαλέσει απόπτωση των καρκινικών κυττάρων. Η χρυσίνη μπορεί να έχει ανασταλτική δράση αρωματάσης. Η ικανότητα της Chrysin να αναστέλλει την αρωματισμό της ανδροστενεδιόνης και της τεστοστερόνης στα οιστρογόνα έχει αποδειχθεί στο εργαστήριο.

Τι είναι η Χρυσίνη;

Η χρυσίνη είναι μια φυσικά φλαβόνη που βρίσκεται χημικά στο Oroxylum indicum, pinus mon-ticola Dougl και P.aristata Engelm. Chrysin έχει φιλοδοξούσε ειδικά στον κόσμο bodybuilding να είναι ένας αποτελεσματικός αναστολέας ενός ενζύμου που είναι γνωστή ως αρωματάσης. Αρωματάσης είναι το ένζυμο που προκαλεί τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστραδιόλη και ανδροστενεδιόνη σε οιστρόνη. Αυτό θα έχει ένα σαφές θεωρητικό πλεονέκτημα για bodybuilders ειδικά εκείνοι που λαμβάνουν υψηλές δόσεις ισχυρών αναβολικών στεροειδών.

Λειτουργίες και οφέλη του Oroxylum Indicum Εκχύλισμα Chrysin Σκόνη

1. Η χρυσίνη είναι uesd για την αντιοξειδωτική δράση, την αντιιική δράση, την αντιδιαβητική δράση, τη μείωση των λιπιδίων αίματος, την καταθλιπτική πίεση αίματος και την παρεμπόδιση της μετάλλαξης γονιδίων.

2. Η φυσική σκόνη χρυσίνης έχει τις αντικαρκινικές δραστηριότητες, μπορεί να καταστείλει τον πολλαπλασιασμό κυττάρων όγκων και να προκαλέσει την απόπτωση κυττάρων όγκων.

3. Η σκόνη χρυσίνης μπορεί να έχει αρωματάση-ανασταλτική δράση.

4. Η σκόνη χρυσίνης έχει την επίδραση του αντικαρκινικού.

5. Η χρυσίνη μπορεί να αποτρέψει την εγκεφαλοαγγειακή νόσο.

Εφαρμογές της Χρυσίνης

1. Η χρυσίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων.

2. Η χρυσίνη εφαρμόζεται στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και συμπληρώνει τον τομέα ως πρώτες ύλες.

3. Η χρυσίνη μπορεί να εφαρμοστεί στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτη ύλη.


Πακέτο & Αποθήκευση

1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图

Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Apigenin

Luteolin

Diosmetin

Tangeretin

ΑπιγενίνηΛουτεολίνηΔιοσμετίνηΤανγκερετίνη

Hot Tags: Chrysin, σκόνη chrysin, εκχύλισμα Ύδεισου Indicum, εκχύλισμα Passiflora Coerulea Chrysin, υγιή οφέλη, εκχύλισμα λουλουδιών πάθους, ξύλινο εκχύλισμα πεταλούδων, Mnufacturer, προμηθευτής, εργοστάσιο, πρώτη ύλη, καλύτερη τιμή, χρήσεις, συμπλήρωμα, υψηλή ποιότητα, φυσικό καθαρό
Εξεταστική

You Might Also Like