Εκχύλισμα λουλουδιών Marigold, Λουτεΐνη, Ξανθοφύλλη, Ζεαξανθίνη

Εκχύλισμα λουλουδιών Marigold, Λουτεΐνη, Ξανθοφύλλη, Ζεαξανθίνη
Λεπτομέρειες προϊόντος

Marigold ExtractLutein Λεπτομέρειες

Όνομα προϊόντος: Marigold ExtractLutein

Βοτανική πηγή: Tagetes erecta L

Μέρος που χρησιμοποιείται: Λουλούδι

Ενεργά συστατικά: Λουτεΐνη (Ξανθοφύλλη), Ζαεξανθίνη

Προδιαγραφές: 10% -90% λουτεΐνη

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

Εμφάνιση: Πορτοκαλί σκόνη

CAS #: 127-40-2

Μοριακός τύπος λουτεΐνης& Μοριακό βάρος: C40H56O2; 568.88

Δομικός τύπος λουτεΐνης:

4cb22130tc8695071e2ec&690.jpg

Lutein Structural Formula

Φαρμακολογία:

1. Προστατεύστε την όραση, η λουτεΐνη βρέθηκε να βρίσκεται σε μια συγκεντρωμένη περιοχή της ωχράς κηλίδας, μια μικρή περιοχή του αμφιβληστροειδούς που είναι υπεύθυνη για την κεντρική όραση. Η υπόθεση για τη φυσική συγκέντρωση είναι ότι η λουτεΐνη βοηθά στην προστασία από το οξειδωτικό στρες και το φως υψηλής ενέργειας. Διάφορες ερευνητικές μελέτες έδειξαν ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ πρόσληψης λουτεΐνης και χρώσης στο μάτι.

2. Αντιοξειδωτική δράση, μειώνοντας το σχηματισμό υπεροξειδίου των λιπιδίων. ρύθμιση των λιπιδίων του αίματος αποτρέψτε την οξείδωση της LDL, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

3. Αυτή η λουτεΐνη, όπως η ζεαξανθίνη, έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως φυσικό χρωστικό λόγω του πορτοκαλί-κόκκινου χρώματος. Η λουτεΐνη παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην τροφή κοτόπουλου για να παρέχει το κίτρινο χρώμα του δέρματος κοτόπουλου κοτόπουλου. Η λουτεΐνη, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα τρόφιμα, αλλά λόγω της περιορισμένης σταθερότητάς της, χρησιμοποιείται επίσης περιορισμένη.197

Τι είναι το εκχύλισμα Marigold με λουτεΐνη;

Το εκχύλισμα κατιφές έχει οφέλη για τα μάτια λόγω των δραστικών συστατικών του - λουτεΐνη και ζεαξανθίνη. Η λουτεΐνη είναι ένα είδος των πιο κοινών καροτενοειδών που παρουσιάζονται ευρέως σε φυτά, ειδικά σε σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Η λουτεΐνη συντίθεται μόνο από το ίδιο το φυτό, οι ξανθοφύλλες απαντώνται συνήθως σε πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, το λάχανο και το κατιφές. Η λουτεΐνη δρα ως ρυθμίζοντας την ελαφριά ενέργεια και χρησιμεύει ως μη φωτοχημικός παράγοντας σβέσης για την αντιμετώπιση της τριπλής χλωροφύλλης στα φυτά, η οποία παράγεται σε πολύ υψηλά επίπεδα φωτός, κατά τη φωτοσύνθεση. Η λουτεΐνη χρησιμοποιείται επίσης ως ένα σημαντικό φυσικό κίτρινο χρωστικό στη ζωή μας λόγω του χρώματος.

Λειτουργία και οφέλη του εκχυλίσματος κατιφές με λουτεΐνη (Xanthophyll)

1. Το εκχύλισμα κατιφές μπορεί να προστατεύσει την όραση, να το αποτρέψει από την κάθοδο. Προστατέψτε την κίτρινη μεμβράνη στον αμφιβληστροειδή, αναστέλλει την ωχρά κηλίδα από εκφυλισμό και θολή όραση. Αντι-οξείδωση, αναστέλλει το σχηματισμό επιβλαβών ελευθέρων ριζών. Προστατέψτε τον αμφιβληστροειδή, απορροφήστε μια μεγάλη ποσότητα μπλε φωτός που μπαίνει στα μάτια μας. Το εκχύλισμα κατιφές της λουτεΐνης μπορεί να μειώσει την πυκνότητα της χρωστικής της ωχράς κηλίδας, μειώνοντας τη συχνότητα του καταρράκτη.

2. Το εκχύλισμα κατιφές έχει τη λειτουργία της αντι-οξείδωσης, αναστέλλει τη δραστηριότητα των ενεργών ελευθέρων ριζών που προέρχονται από οξυγόνο.

3. Το εκχύλισμα κατιφές αναστέλλει το αρτηριακό τοίχωμα από την πάχυνση και την αρτηριακή εμβολή, μειώνει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης, καθυστερεί την αρτηριοσκλήρωση.

4. Το εκχύλισμα κατιφές έχει αντικαρκινική δράση, μπορεί να αναστείλει το καρκίνωμα του μαστού, το καρκίνωμα του προστάτη, τον καρκίνο του ορθού, τον καρκίνο του δέρματος κ.λπ.

5. Το εκχύλισμα κατιφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικά συνηθισμένη φυσική χρωστική ουσία, ισχυρή απόχρωση, χαμηλή δοσολογία, χρώμα ανοιχτόχρωμο.

Εφαρμογές του εκχυλίσματος κατιφές με λουτεΐνη (Ξανθοφύλλη)

1. Στον τομέα των τροφίμων, το εκχύλισμα κατιφές χρησιμοποιείται κυρίως ως πρόσθετα τροφίμων για χρωστικές και θρεπτικές ουσίες.

2. Στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτη ύλη, το εκχύλισμα κατιφές χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα φροντίδας της όρασης για την ανακούφιση της οπτικής κόπωσης, τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης AMD, αμφιβληστροειδίτιδας αμφιβληστροειδίτιδας, καταρράκτη, αμφιβληστροειδοπάθειας, μυωπίας, floaters και γλαυκώματος.

3. Στα καλλυντικά, η ξανθοφύλλη χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για λεύκανση, αντιρυτιδική και UV προστασία.

Πακέτο& Αποθήκευση


1. 1-5 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / αλουμινόχαρτο έξω. 10kg με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / εξωτερικό κουτί. 25 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας

2. Αποθηκευμένο σε ένα δροσερό ενισχυτή GG. Στεγνώστε καλά κλεισμένο δοχείο, κρατήστε το μακριά από υγρασία και έντονο φως / θερμότητα

3. Διάρκεια ζωής: Δύο χρόνια σε κατάσταση αποθήκευσης.

包装图片

Μεταφορά& Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο που αποστέλλεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή θαλασσίως είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για Western Union, T / T, Paypal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας


1. Το εργοστάσιο εξόρυξης φυτών με εργοστάσιο καλύπτει έκταση 35.000 τετραγωνικών υλικών.

2. Ικανοποιήστε την ειδική σας απαίτηση σχετικά με τις προδιαγραφές του προϊόντος και τις απαιτήσεις σε κάψουλες, μαλακές γέλες, δισκία και μίγματα σε σκόνη.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και Chinese Health Food GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε στο προϊόν καλύτερη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση με πάνω από 15 χρόνια&# 39. παραγωγή και ερευνητικές εμπειρίες σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών. τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας κ.λπ.

流程图


Οι εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως CPHI στη Σαγκάη, Κίνα και Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ κ.λπ.展会图片 (2)


Περισσότερα προϊόνταGG gt;>

Goji Berry Extract

Blueberry Extract

Cassia Seed Extract

Pine Bark Extract

Εκχύλισμα Goji BerryΕκχύλισμα βακκινίωνΕκχύλισμα σπόρου CassiaΕκχύλισμα φλοιού πεύκου

Hot Tags: Εκχύλισμα Marigold, Marigold Flower Extract Powder, Lutein, Xanthophyll, Zeaxanthin, Marigold PE Κατασκευαστής, Προμηθευτής, Εργοστάσιο, Πρώτες ύλες, Καλύτερη τιμή, Χρήσεις, Συμπλήρωμα, Βελτίωση όρασης, Οφέλη για την υγεία, Υψηλή ποιότητα, 100% Φυσικό καθαρό
Εξεταστική

You Might Also Like