Matrine, Sophora Root Extract, Matrine Powder

Matrine, Sophora Root Extract, Matrine Powder
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες Matrine

Όνομα προϊόντος: Matrine

Βότανο Πηγή: Sophora flavescens Ait

Μέρος που χρησιμοποιείται: Root

Εμφάνιση: Υπόλευκη σκόνη

Προδιαγραφή: 98%
Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS #: 519-02-8

Μοριακός τύπος GG, Μοριακό βάρος: C15H24N2O; 248.36

Matrine Δομικός τύπος:

Raw Material of Matrine

Σημείο τήξεως& Διαλυτότητα: Άοσμο, πικρή γεύση. μακρύ σπίτι εκτέθηκε στον αέρα, αναφέρονται υγρό, γίνεται ανοιχτό κίτρινο. Τα προϊόντα σε αλκοόλη, χλωροφόρμιο, τολουόλιο, βενζόλιο, διαλύονται εύκολα σε ακετόνη διαλυτή στο νερό και διαλύονται σε ζεστό νερό, ελαφρώς διαλυτά σε πετρελαϊκό αιθέρα.

Τι είναιMatrine;

Το Matrine είναι ένα αλκαλοειδές που βρίσκεται σε φυτά του γένους Sophora. Το Matrine είναι ένα αλκαλοειδές. Έχει μια ποικιλία φαρμακολογικών επιδράσεων, συμπεριλαμβανομένων αντικαρκινικών επιδράσεων, καθώς και αγωνισμού υποδοχέων κ-οπιοειδών και μ-οπιοειδών. Η μητρίνη μπορεί να αναστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αντικαρκινικές επιδράσεις, αντι-αρρυθμική δράση, διουρητική δράση, θετική ινοτροπική δράση. μπορεί να μειώσει τον τραυματισμό των ηπατικών κυττάρων και να προωθήσει την αναγέννησή του και να βελτιώσει την ηπατική μικροκυκλοφορία προκειμένου να διευκολύνει την πρόσληψη της χολερυθρίνης, σε συνδυασμό με την απόρριψη για την επίτευξη του αντιφλεγμονώδους, την προστασία του ήπατος και τη μείωση του ίκτερου και του φαινομένου της επέκτασης των ενζύμων, και τελικά να βελτιώσει την ιστολογία του το ήπαρ ήταν σημαντικά. Η μητρίνη μπορεί να αναστέλλει την αντιγραφή του HBV-DNA.

Λειτουργίες και οφέλη του Sophora Flavescens ExtractMatrine

1. Η σκόνη μηρίνης χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στα φυτοφάρμακα.

2. Η σκόνη μητρίνης έχει τη λειτουργία ανακούφισης της εσωτερικής θερμότητας

3. Το Sophora favescensmatrine έχει επίδραση στα αντιβακτηριακά, αντιφλεγμονώδη.

4. Το Matrine χρησιμοποιείται για την καταστολή του σαρκώματος S180, κατά των όγκων.

5. Το Sophora rootmatrine μπορεί να θεραπεύσει την αμυγδαλίτιδα, την μαστίτιδα, να εξομαλύνει το άσθμα κ.λπ. όταν λαμβάνεταιπροφορικά.

6. Το Matrine μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα ανεπάρκειας των λευκοκυττάρων έτσι ώστε να ενισχύσει την ανοσολογική λειτουργία του&# 39.

7. Ρίζα SophoraΗ ματρίνη είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κολπίτιδας του τριχομονάδα, της νόσου του μαστιχίου, της δυσεντερίας της amoeba και της δυσεντερίας των μυκήτων κ.λπ.

Εφαρμογές του Sophora Root ExtractMatrine Powder

1. Εφαρμόζεται στον τομέα της γεωργίας ως πρώτη ύλη, η μήτρα μπορεί να σκοτώσει τα παράσιτα.

2. Εφαρμόζεται σε φαρμακευτικά προϊόντα ως πρώτες ύλες, το matrine χρησιμοποιείται για αντι-βακτηρίδια, αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινικά.


Πακέτο& Αποθήκευση

1. 1-5 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / αλουμινόχαρτο έξω. 10kg με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / εξωτερικό κουτί. 25 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας

2. Αποθηκευμένο σε ένα δροσερό ενισχυτή GG. Στεγνώστε καλά κλεισμένο δοχείο, κρατήστε το μακριά από υγρασία και έντονο φως / θερμότητα

3. Διάρκεια ζωής: Δύο χρόνια σε κατάσταση αποθήκευσης.

包装图片

Μεταφορά& Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο που αποστέλλεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή θαλασσίως είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για Western Union, T / T, Paypal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξόρυξης φυτών με εργοστάσιο καλύπτει έκταση 35.000 τετραγωνικών υλικών.

2. Ικανοποιήστε την ειδική σας απαίτηση σχετικά με τις προδιαγραφές του προϊόντος και τις απαιτήσεις σε κάψουλες, μαλακές γέλες, δισκία και μίγματα σε σκόνη.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και Chinese Health Food GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε στο προϊόν καλύτερη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση με πάνω από 15 χρόνια&# 39. παραγωγή και ερευνητικές εμπειρίες σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών. τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας κ.λπ.

流程图

Οι εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως CPHI στη Σαγκάη, Κίνα και Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ κ.λπ.展会图片 (2)


Περισσότερα προϊόνταGG gt;>

Oxymatrine

Artichoke Extract

Milk Thistle Extract

Apigenin

ΟξυματρίνηΕκχύλισμα αγκινάραςΕκχύλισμα γαϊδουράγκαθουΑπιγενίνη

Hot Tags: Matrine, Matrine Powder, Bitter Sophora Flavescens Root Extract Matrine, Oxymatrine Healthy Benefits, Sophora Root Extract, Κατασκευαστής, Προμηθευτής, εργοστάσιο, Πρώτες ύλες, Καλύτερη τιμή, Χρήσεις, Συμπλήρωμα, Υψηλή ποιότητα, 100% φυσικό καθαρό
Εξεταστική

You Might Also Like