Σικιμικό οξύ

Σικιμικό οξύ
Λεπτομέρειες προϊόντος

Shikimic Οξύ Λεπτομέρειες

Όνομα προϊόντος: Σικιμικό οξύ

Πηγή βοτάνων: Illicium verum Hook.f.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Φρούτα

Εμφάνιση: Λευκή λεπτή σκόνη

Προδιαγραφές: 98%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS#: 138-59-0

Μοριακός Τύπος & Μοριακό Βάρος: C7H10O5;174.15

Δομικός τύπος shikimic οξέος:
 图片2.png

Raw Material of Shikimic Acid

Σημείο τήξης & διαλυτότητα: mp185°C-187°C. Ελεύθερα διαλυτό στο νερό (18g/100ml), Ly στο οινόπνευμα κοιλιών (2.25g/100m) σε 23°C. Πρακτικά αδιάλυτο σε χλωροφόρμιο, βενζόλιο και πετροθέαρο.

Φαρμακολογία:Σικιμικό οξύχρησιμοποιείται ευρέως ως chiral δομικό στοιχείο για τη σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων. Έχει επίδραση της αντι-φλεγμονής, αντισυμμβουφά, ανακούφιση του πόνου, και επίσης είναι ενδιάμεσο του αντικαρκινικού.

Τι είναιΣικιμικό οξύ;

Το σικιμικό οξύ εξάγεται από τον καρπό του γάντζου illicium verum. f., ονομάζεται επίσης . Shikimic οξύ, ευρύτερα γνωστό ως ανιονικό σχήμα shikimate του, είναι ένα σημαντικό βιοχημικό μεταβολίτη σε φυτά και μικροοργανισμούς. Το όνομά του προέρχεται από το ιαπωνικό λουλούδι shikimic, από το οποίο απομονώθηκε αρχικά.Shikimic οξύ σκόνη είναι μια λευκή κρυσταλλική ένωση του μη αζωτούχου οξέος που βρέθηκαν σε διάφορα φυτά φυσικά, shikimic οξύ είναι ένας πρόδρομος πολλών αλκαλοειδή, αρωματικά αμινοξέα, και παράγωγα ινδόλης. Shikimic οξύ χρησιμοποιείται ευρέως ως chiral δομικό στοιχείο για τη σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων.

Shikimic οξύ είναι ένας βασικός πρόδρομος πολλών αλκαλοειδή, αρωματικά αμινοξέα, παράγωγα ινδόλης, και shikimic οξύ επίσης να χρησιμοποιηθεί ευρέως ως chiral δομικό στοιχείο για τη σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων. Τώρα, χρησιμεύει ως το αρχικό υλικό για Oseltamivir η οποία είναι ένας αναστολέας νευραμινιδάσης που χρησιμοποιείται στη θεραπεία και προφύλαξη τόσο της γρίπης Α και της γρίπης Β.

Λειτουργίες και οφέλη του σικιμικού οξέος

1. Shikimic οξύ δρα ως αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό.

2. Το σικιμικό οξύ αποτελεί επίσης τη βάση των πρώτων υλών για την καταπολέμηση της γρίπης των πτηνών.

3. Shikimic οξύ έχει τη λειτουργία της αντι-φλεγμονής, anti-virus, αντικαρκινικό, αντικαρκινικό και χαλάρωση του πόνου.

4. Το σικιμικό οξύ μπορεί να εμποδίσει τη συναρμολόγηση και τη θρόμβωση των αιμοπεταλίων του αίματος επηρεάζοντας το μεταβολισμό του αραχιδονικού οξέος.

Εφαρμογές του σικιμικού οξέος

1. Το σικιμικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτες ύλες στους τομείς της ιατρικής.

2. Το shikimic οξύ μπορεί να εφαρμοστεί στον τομέα προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης.

2. Το shikimic οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα τροφίμων.

Πακέτο & Αποθήκευση

1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图

Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Olive Leaf Extract

Chlorogenic Acid

Naringenin

Radix Isatidis Extract

Εκχύλισμα φύλλων ελιάςΧλωρογόνο οξύΝαρινγκενίνΕκχύλισμα Radix Isatidis

Hot Tags: Shikimic οξύ, φυσικό εκχύλισμα γάντζων Illicium Verum, shikimic όξινη σκόνη Empimenst, καθαρό εκχύλισμα shikimic οξέος αστεριών, σπόρος μάραθου P.E., υγιή οφέλη shikimic οξέος, πρώτες ύλες, χρήσεις, εργοστάσιο, προμηθευτής και κατασκευαστής
Εξεταστική

You Might Also Like