Magnolol, Σκόνη εκχυλίσματος φλοιού Magnolia Officinalis

Magnolol, Σκόνη εκχυλίσματος φλοιού Magnolia Officinalis
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες για το Μαγνόλολ

Όνομα προϊόντος: Magnolol

Πηγή βοτάνων: Μανόλια officinalis Rehd. et Γουίλς.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Φλοιός

Εμφάνιση: Μαύρισμα σε λευκή λεπτή σκόνη

Προδιαγραφές: 90%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS#: 528-43-8

Μοριακό βάρος & μοριακός τύπος: C18H18O2;266.32

ΜαγκνόλολΔομικός τύπος:

Σημείο τήξης & διαλυτότητα: mp102°C. Διαλυτό σε βενζόλιο, αιθέρα, χλωροφόρμιο, ακετόνη και κοινούς οργανικούς διαλύτες, αδιάλυτο σε νερό

Magnolol Source

Τι είναιΟ Μαγκνόλολ;

Magnolol είναι μια οργανική ένωση που ανήκει στη λιγνάνη. Είναι μια βιοδραστική ένωση που βρίσκεται στο φλοιό του Houpu magnolia (Magnolia officinalis) ή στο Μ. grandiflora. Έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική και ιαπωνική ιατρική. Εκτός αυτού, honokiol είναι ένα ισομερές του magnolol, ανήκει επίσης στη λιγνάνη.

Φαρμακολογία Λειτουργία και οφέλη της Magnolia Εκχύλισμα Magnolol

Το Magnolol έχει προφανή και διαρκή κεντρική μυϊκή χαλάρωση, κεντρική νευρική αναστολή, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, αντίσταση των αρχικών μικροβίων, αντι-έλκος, αντιοξείδωση, αντικαρκινική απόκριση στην απόσυρση μορφίνης, αναστέλλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και άλλες φαρμακολογικές επιδράσεις για τη θεραπεία της οξείας εντερίτιδας. βακτηριακή ή αμοιβική δυσεντερία. χρόνια γαστρίτιδα και ούτω καθεξής. Μεταξύ αυτών, από την άποψη της αντιβακτηριακής δράσης, magnolol σε gram-θετικά βακτήρια, βακτήρια οξύ, νηματώδεις μύκητες έχουν μια σημαντική αντιβακτηριακή δράση κατά streptococcus mutans βακτήρια είναι πιο σημαντικό ρόλο, η ισχυρότερη αναστολή του Staphylococcus aureus. Το σημαντικό κλινικό στήθος και κοιλιά για την εξάλειψη της αποπνικτικότητας, ηρεμεί το κεντρικό νευρικό, αθλητές χαλάρωση των μυών, αντιμυκητιασικά, αντι-έλκος και άλλα φάρμακα.

Εφαρμογές του εκχυλίσματος Magnool Magnolol

1.Το Magnolol χρησιμοποιείταιs το ιατρικό υλικό του αντιφλεγμονώδους, αντιβακτηριακού, αντιοξειδωτικού και αντικαρκινικού φαρμάκου,μαγνολόληχρησιμοποιείται ευρέως ως πρώτη ύλη στους τομείς της ιατρικής και των προϊόντων υγείας·

2. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, magnolol χρησιμοποιείται ευρέως ως πρώτες ύλες στη βιομηχανία καλλυντικών.

Πακέτο & Αποθήκευση


1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας


1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图


Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Honokiol

Imperatorin

Solanesol

Sinomenine

ΟνοκιόλΙμπεριατορίνηΣολανεσόλΣινομενίνη

Hot Tags: Magnolol, Εκχύλισμα φλοιού Magnolol, σκόνη εκχυλίσματος Magnolo, κατασκευαστής magnolol Honokiol, κατασκευαστής Magnolol Honokiol, προμηθευτής, πρώτη ύλη, εργοστάσιο, καλύτερη τιμή, χρήσεις, συμπλήρωμα, οφέλη για την υγεία, υψηλή ποιότητα, 100% φυσικό καθαρό
Εξεταστική

You Might Also Like