Ναρινγκίν

Ναρινγκίν
Λεπτομέρειες προϊόντος


Λεπτομέρειες ναρινγκίνης

Όνομα προϊόντος: Naringin

Βότανο Πηγή: Εσπεριδοειδή paradisi Macfad, Πιο άφθονη σε ανώριμα φρούτα.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Φλούδα φρούτων

Εμφάνιση: Off-white σκόνη

Προδιαγραφή: 10%-98%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS#: 10236-47-2

Μοριακό βάρος & μοριακός τύπος: C27H32O14; 580.54

Δομικός τύπος Naringin:

Raw Material of Naringin

Melting Point & Solutility: Όταν κρυσταλλωθεί από το νερό, περιέχει 6 έως 8 mol H2O, mp 83°C. Μετά την ξήρανση στους 110°C σε σταθερό βάρος, περιέχει 2 mol H2O, mp 171°C.  Sol σε μεθανόλη, αλκοόλ, ακετόνη, θερμό οξικό οξύ, dil αλκάλιο και ζεστό νερό. Ένα γραμμάριο διαλύεται σε 1000ml νερό στους 40°C.  Στους 75°C ένα γραμμάριο διαλύεται σε 10ml νερό. Insol σε κρύο νερό, αιθέρα πετρελαίου, αιθέρα, βενζόλιο και χλωροφόρμιο.

Φαρμακολογία: Αντιφλεγμονώδης, αντι-ιικός, αντι-μετάλλαξη, αντι-καρκινογόνος, αναφυλακτική και υποτασική δραστηριότητα, λειτουργία ως urogastrone, ανακούφιση του πόνου, ηρεμιστικό, μείωση του ιξώδους αίματος και της οπτερίνης αίματος, μειώνουν το αποτέλεσμα του θρόμβου. βελτίωση της μερικής χορήγησης μικροκύκλωσης της θρέψης, πρόληψη και θεραπεία καρδιαγγειακών παθήσεων.

Τι είναιΟ Ναρίνκιν;

Naringin είναι η χημική ένωση στο γκρέιπφρουτ που είναι υπεύθυνη για την πικρή γεύση του. Ταξινομείται ως φυτοχημικό, το οποίο είναι μια φυσική φυτική ένωση με πιθανά διατροφικά οφέλη. Συγκεκριμένα, η ναριντίνη είναι υδατοδιαλυτό φλαβονοειδές. Τόσο η ναρινγκενίνη όσο και ηεσπερετίνη, που είναι οι αγλυκόνες της ναριγίνης καιHesperidin, εμφανίζονται φυσικά στα εσπεριδοειδή. Naringin ασκεί μια ποικιλία φαρμακολογικών επιδράσεων, όπως αντιοξειδωτική δράση, μείωση των λιπιδίων του αίματος, αντικαρκινική δράση, και αναστολή των επιλεγμένων ενζύμων μεταβολισμού του κυτοχρώματος P450, συμπεριλαμβανομένων των CYP3A4 και CYP1A2, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αλληλεπιδράσεις φαρμάκων in vivo.

Κύριες λειτουργίες και τα οφέλη της σκόνης naringin εκχυλίσματος φλούδας γκρέιπφρουτ

1. Naringin είναι uesd για αντιφλεγμονώδη, αντι-ιικό, αντι-μετάλλαξη, αντι-καρκινογόνο.

2. Naringin σκόνη είναι uesd για υποτασική δραστηριότητα, λειτουργία ως urogastrone, ανακούφιση του πόνου.

3. Η σκόνη naringin είναι uesd για την ηρεμία, τη μείωση του ιξώδους αίματος, naringin μπορεί να μειώσει το προέκυψε του θρόμβου.

4. Naringin είναι uesd για τη βελτίωση της μερικής μικροκυκλοφορίας της θρέψης, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Σημείο τήξης naringin και διαλυτότητα

Όταν κρυσταλλώνεται από το νερό, η ναρυντίνη περιέχει 6 έως 8 mol H2O, mp 83°C. Μετά την ξήρανση στους 110°C σε σταθερό βάρος, η ναριντίνη περιέχει 2 mol H2O, mp 171°C. Sol σε μεθανόλη, αλκοόλ, ακετόνη, θερμό οξικό οξύ, dil αλκάλιο και ζεστό νερό. Ένα γραμμάριο διαλύεται σε 1000ml νερό στους 40°C.  Στους 75°C ένα γραμμάριο διαλύεται σε 10ml νερό. Insol σε κρύο νερό, αιθέρα πετρελαίου, αιθέρα, βενζόλιο και χλωροφόρμιο.


Εφαρμογές Naringin

1. Naringin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα τροφίμων και ποτών.

2. Naringin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτη ύλη.

3. Naringin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καλλυντικό και καθημερινό τομέα χημικών προϊόντων ως πρώτες ύλες.

4. Naringin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και τον τομέα συμπληρωμάτων.


Πακέτο & Αποθήκευση

1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图

Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Hesperidin

Citrus Aurantium Extract

Pterostilbene

Olive Leaf Extract

HesperidinΕκχύλισμα ωραντίου εσπεριδοειδώνPterostilbeneΕκχύλισμα φύλλων ελιάς

Hot Tags: Naringin, εκχύλισμα σπόρου φλούδας γκρέιπφρουτ, naringenin, φυσική καθαρή σκόνη naringin, εκχύλισμα friut φλούδας Pomelo, συμπληρώματα Naringin, πρώτη ύλη, χρήσεις, καλύτερη τιμή, υγιή οφέλη, προμηθευτής, εργοστάσιο, κατασκευαστής
Εξεταστική

You Might Also Like