Oxymatrine, εκχύλισμα ρίζας Sophora

Oxymatrine, εκχύλισμα ρίζας Sophora
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες Oxymatrine

Όνομα προϊόντος: Oxymatrine

Βότανο Πηγή: Sophora flavescens Ait., Sophora subprostrata Chun et T.Chen

Μέρος που χρησιμοποιείται: Root

Προδιαγραφές: 98%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

CAS #: 16837-52-8

Μοριακό βάρος& Μοριακός τύπος: C15H24N2O2; 264.36

Οξυματρίνη Δομικός τύπος:

Oxymatrine Structural Formula

Oxymatrine Source

Σημείο τήξεως& Διαλυτότητα: mp.162 62 ~ 163 ℃ (ένυδρο), 207 7 (άνυδρο), διαλυμένο σε νερό, χλωροφόρμιο, αιθανόλη, αδιάλυτο σε αιθέρα, αιθέρα, πετρελαϊκό αιθέρα.

Φαρμακολογία: Η οξυματρίνη παίζει ρόλο στον ιό κατά της ηπατίτιδας Β, ο ιός της ηπατίτιδας Β μπορεί να μειώσει το συκώτι των διαγονιδιακών ποντικών το περιεχόμενο των HBsAg και HBcAg και ο ρόλος και των δύο ίδιων, μη επιλεκτικών αποτελεσμάτων είναι ένας ισχυρός ανοσοποιητικός αναστολέας της οξυματρίνης, μπορεί να αναστείλει η απελευθέρωση διαφόρων φλεγμονωδών παραγόντων, υπάρχει σαφής αντιφλεγμονώδης επίδραση στην επαγόμενη από IL-2 δραστικότητα LAK στη θανάτωση καρκινικών κυττάρων έχει ισχυρό ανασταλτικό αποτέλεσμα, η οξυματρίνη από IL-2, κ.λπ., οι κυτοκίνες παίζουν ρόλο στην αντι- Ο ιός της ηπατίτιδας Β είναι απίθανο.

Τι είναι το IsOxymatrine;

Το Oxymatrine είναι ένα φυσικό αλκαλοειδές που εξάγεται από τη ρίζα της ρίζας sophora, ένα βότανο που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική φυτική ιατρική. Έχει αντιιικές ιδιότητες, αναστέλλοντας την αντιγραφή της ηπατίτιδας Β μόνο και σε συνδυασμό με λαμιβουδίνη. Η οξυματρίνη αποτρέπει επίσης την ίνωση σε ορισμένα όργανα συμπεριλαμβανομένου του ήπατος, τουλάχιστον εν μέρει παρεμβαίνοντας στη σηματοδότηση του ΤΟΡ-β. Προκαλεί επίσης απόπτωση σε ορισμένα καρκινικά κύτταρα και βελτιώνει τη φλεγμονή, επηρεάζοντας τη μετατόπιση των πυρηνικών παραγόντων-κΒ.

Λειτουργίες και οφέλη της Oxymatrine

1. Η οξυματρίνη έχει το αποτέλεσμα της διούρησης

2. Η οξυματρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντι-παθογόνα.

3. Η σκόνη Oxymatrine έχει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

4. Η οξυματρίνη μπορεί να αναστείλει τον καρκίνο του πνεύμονα και τα γαστρικά καρκινικά κύτταρα

5. Η οξυματρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ιό κατά της ηπατίτιδας b.

Εφαρμογές της Oxymatrine

1. Εφαρμόζεται στον τομέα της γεωργίας ως πρώτη ύλη, η σκόνη οξυματρίνης είναι φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα φυσικών φυτών.

2. Εφαρμοσμένη στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτες ύλες, η οξυματρίνη έχει καλή επίδραση στη θεραπεία της χρόνιας επίμονης ηπατίτιδας.

3. Εφαρμοσμένη στον τομέα των καλλυντικών ως πρώτη ύλη, η οξυματρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντι-ακμή.


Πακέτο& Αποθήκευση


1. 1-5 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / αλουμινόχαρτο έξω. 10kg με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / εξωτερικό κουτί. 25 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας

2. Αποθηκευμένο σε ένα δροσερό ενισχυτή GG. Στεγνώστε καλά κλεισμένο δοχείο, κρατήστε το μακριά από υγρασία και έντονο φως / θερμότητα

3. Διάρκεια ζωής: Δύο χρόνια σε κατάσταση αποθήκευσης.

包装图片

Μεταφορά& Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο που αποστέλλεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή θαλασσίως είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για Western Union, T / T, Paypal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας


1. Το εργοστάσιο εξόρυξης φυτών με εργοστάσιο καλύπτει έκταση 35.000 τετραγωνικών υλικών.

2. Ικανοποιήστε την ειδική σας απαίτηση σχετικά με τις προδιαγραφές του προϊόντος και τις απαιτήσεις σε κάψουλες, μαλακές γέλες, δισκία και μίγματα σε σκόνη.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και Chinese Health Food GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε στο προϊόν καλύτερη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση με πάνω από 15 χρόνια&# 39. παραγωγή και ερευνητικές εμπειρίες σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών. τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας κ.λπ.

流程图


Οι εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως CPHI στη Σαγκάη, Κίνα και Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ κ.λπ.展会图片 (2)


Περισσότερα προϊόνταGG gt;>

苦参碱.jpg

Garlic Extract

Milk Thistle Extract

Oleanolic Acid

MatrineΕκχύλισμα σκόρδουΕκχύλισμα γαϊδουράγκαθουΟλενολικό οξύ

Hot Tags: Oxymatrine, Matrine, Sophora Root Extract Oxymatrine, Oxymatrine Κατασκευαστής, Προμηθευτής, Εργοστάσιο, Καλύτερη τιμή, Χρήσεις, Πρώτες ύλες, Συμπλήρωμα, Οφέλη για την υγεία, Υψηλή ποιότητα, 100% Φυσικό καθαρό
Εξεταστική

You Might Also Like