GABA, Gamma Aminobutyric Acid, γ-Aminobutyric Acid, Gamma-Aminobutyric Acid Powder

GABA, Gamma Aminobutyric Acid, γ-Aminobutyric Acid, Gamma-Aminobutyric Acid Powder
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες GABA (Gamma Aminobutyric Acid)

Όνομα προϊόντος: GABA, Gamma Aminobutyric Acid

Άλλο όνομα: γ-αμινοβουτυρικό οξύ, 4-αμινοβουτυρικό οξύ, πιπεριδικό οξύ, πιπεριδινικό οξύ

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική ισχύς

Προδιαγραφές: 20% -99%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS #: 56-12-2

Μοριακός τύπος& Μοριακό βάρος: C4H9NO2; 103.12

Δομικός τύπος GABA (Gamma Aminobutyric Acid):

GABA Structural Formula

Διαλυτότητα: εύκολα διαλυτό στο νερό, διαλυτό σε αιθανόλη και οξικό αιθυλεστέρα.

Foods Contain GABA, Gamma Aminobutyric Acid

Τι είναιGABA (Γ-αμινοβουτυρικό οξύ);

Το GABA είναι συντομογραφία του γ-αμινοβουτυρικού οξέος που ονομάζεται επίσης γ-αμινοβουτυρικό οξύ, 4-αμινοβουτυρικό οξύ, πιπεριδικό οξύ και πιπεριδινικό οξύ, το GABA είναι ένα είδος φυσικού αμινοξέος, το οποίο είναι ο κύριος ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής στο κεντρικό νευρικό σύστημα των θηλαστικών. . Το γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ παίζει ρόλο στη ρύθμιση της νευρωνικής διέγερσης σε όλο το νευρικό σύστημα. Στο ανθρώπινο σώμα, το GABA είναι επίσης άμεσα υπεύθυνο για τη ρύθμιση του μυϊκού τόνου. Όταν το επίπεδο του GABA στον εγκέφαλο μειώνεται κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο μπορεί να εμφανιστούν επιληπτικές κρίσεις και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Στον ανθρώπινο εγκεφαλικό φλοιό, τον ιππόκαμπο, το θαλάμο, τα βασικά γάγγλια και την παρεγκεφαλίδα, το γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ παίζει σημαντικό ρόλο και έχει τις λειτουργίες του σώματος ρυθμιστικού. Όταν η ανθρώπινη έλλειψη GABA, μπορεί να προκαλέσει άγχος, ανησυχία, κόπωση, άγχος και άλλα συναισθήματα. Ο γενικός πληθυσμός για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον υψηλής πίεσης και οι υπο-υγιείς άνθρωποι είναι πιθανότατα έλλειψη GABA και πρέπει να ανακουφίσουν τα συναισθήματα, όπως αθλητές, υπάλληλοι γραφείου, αϋπνίες, ηλικιωμένοι κ.λπ.

Λειτουργίες και οφέλη του GABA (Gamma Aminobutyric Acid)

1. Η σκόνη GABA μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό του εγκεφαλικού ιστού και να αποκαταστήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου, να βελτιώσει τη νευρική λειτουργία

2. Το GABA (γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ) μπορεί να μειώσει τη νευρωνική δραστηριότητα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση των νευρικών κυττάρων.

3. Το GABA (γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ) μπορεί να αναστέλλει την υπερεγερτικότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, έχει ηρεμιστική επίδραση στον εγκέφαλο, μπορεί να ηρεμήσει το νεύρο ουσιαστικά, για να επιτύχει το αποτέλεσμα κατά του άγχους.

4. Η σκόνη GABA βελτιώνει τον ύπνο.

5. Η σκόνη GABA μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση ρυθμίζοντας το κεντρικό νευρικό σύστημα.

6. Η σκόνη γάμμα αμινοβουτυρικού οξέος μπορεί να βελτιώσει τη νεφρική λειτουργία και τη λειτουργία του ήπατος.

7. Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ προάγει τον μεταβολισμό του αλκοόλ.

8. Η σκόνη GABA μπορεί να αναστείλει το λιπώδες ήπαρ και την παχυσαρκία.

9. Η σκόνη GABA μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου των παιδιών&και να επιβραδύνει τη γήρανση των ηλικιωμένων στον εγκέφαλο.

10. Η σκόνη GABA έχει την επίδραση των αντιεπιληπτικών.

GABA (Gamma Aminobutyric Acid) for Sleep

Εφαρμογές του GABA (Gamma Aminobutyric Acid)

1. Σκόνη γάμμα αμινοβουτυρικού οξέοςμπορεί να εφαρμοστεί στη φαρμακευτική ως πρώτη ύλη δραστικού συστατικού για την ενίσχυση του εγκεφάλου.

2. Η σκόνη GABA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και συμπληρώματα ως πρώτη ύλη.

3. Η σκόνη γάμμα αμινοβουτυρικού οξέος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργικά ποτά και ποτά ως πρόσθετο.

4. Η σκόνη GABA μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα των τροφίμων ως πρόσθετο, όπως ψητά, αθλητικά τρόφιμα και γαλακτοκομικά προϊόντα κ.λπ.

5.Γ-αμινοβουτυρικό οξύη σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα των καλλυντικών.

Πακέτο& Αποθήκευση


1. 1-5kg με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / αλουμινόχαρτο έξω από την τσάντα. 10kg με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / εξωτερικό κουτί. 25 κιλά με διπλό πλαστικό δοχείο μέσα / τύμπανο ινών έξω ή είναι στη δική σας επιλογή.

2. Αποθηκευμένο σε ένα δροσερό ενισχυτή GG. Στεγνώστε καλά κλεισμένο δοχείο, κρατήστε το μακριά από υγρασία και έντονο φως / θερμότητα

3. Διάρκεια ζωής: Δύο χρόνια σε κατάσταση αποθήκευσης.

包装图片

Μεταφορά& Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο που αποστέλλεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή θαλασσίως είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για Western Union, T / T, Paypal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξόρυξης φυτών με εργοστάσιο καλύπτει έκταση 35.000 τετραγωνικών υλικών.

2. Ικανοποιήστε την ειδική σας απαίτηση σχετικά με τις προδιαγραφές του προϊόντος και τις απαιτήσεις σε κάψουλες, μαλακές γέλες, δισκία και μίγματα σε σκόνη.

工厂图片.jpg

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και Chinese Health Food GMP, κ.λπ.

证书.jpg

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε στο προϊόν καλύτερη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση με πάνω από 15 χρόνια&# 39. παραγωγή και ερευνητικές εμπειρίες σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών. τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας κ.λπ.

流程图


Οι εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως CPHI στη Σαγκάη, Κίνα και Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ κ.λπ.

展会图片 (2).jpg


Περισσότερα προϊόνταGG gt;>

Spine Date Seed Extract

Hops Flower Extract

Blue Lotus Extract

Passion Flower Extract

Εκχύλισμα σπόρου ημερομηνίας σπονδυλικής στήληςΕκχύλισμα λουλουδιών λυκίσκουΕκχύλισμα μπλε λωτούΕκχύλισμα λουλουδιών πάθους

Hot Tags: GABA, Gamma Aminobutyric Acid, GABA Powder, GABA Amino Butyric Acid, Gamma-Aminobutyric Acid Powder, γ-Aminobutyric Acid, GABA Supplier, Gamma Aminobutyric Acid Manufacturer, GABA for Sleep and Anxiety, Πρώτες ύλες, εργοστάσιο, καλύτερη τιμή, χρήσεις, συμπλήρωμα , Οφέλη για την Υγεία, Υψηλή Ποιότητα, 100% Φυσικό Αγνό
Εξεταστική

You Might Also Like