Εκχύλισμα ρίζας Kudzu, Εκχύλισμα Άγριας Kudzu, Σκόνη Ρίζας Kudzu, Πουεραρίν, Pueraria Flavones Ισοφλαβόνη

Εκχύλισμα ρίζας Kudzu, Εκχύλισμα Άγριας Kudzu, Σκόνη Ρίζας Kudzu, Πουεραρίν, Pueraria Flavones Ισοφλαβόνη
Λεπτομέρειες προϊόντος

Kudzu Ρίζα Απόσπασμα Λεπτομέρειες

Όνομα προϊόντος: Εκχύλισμα Pueraria, Εκχύλισμα ρίζας Kudzu

Πηγή βοτάνων: Puerariae Radix

Μέρος που χρησιμοποιήθηκε: Ρίζα

Ενεργά συστατικά: Ισοφλαβόνη, Daidzein, Daidzin, Puerarin, Puerarin-7-ξυλοσίδη, κ.λπ.

Εμφάνιση: Κίτρινη καφετιά σκόνη στη άσπρη σκόνη

Προδιαγραφές: 40%-95% Ισοφλαβόνες, 50%-98% Πουεραρίν

Μέθοδος δοκιμής: HPLC, UV

CAS#: 3681-99-0

Μοριακός τύπος Puerarin & μοριακό βάρος: C21H20O9; 416.38

Δομικός τύπος Puerarin:

Puerarin

Raw Material of Pueraria Extract, Kudzu Root Extract

Τι είναι pueraria/ εκχύλισμα ρίζας Kudzu;

Pueraria (Ρίζα Kudzu) , κινέζικο όνομα του Gegen είναι ένα αιώνιο, σύροντας ή αναρρίχηση αμπέλου. Ολόκληρο το φυτό καλύπτεται με καφέ villus. Συχνά τεμαχίζεται σε χοντρά κομμάτια, ενώ χρησιμοποιείται ως φάρμακο. Φαίνεται να είναι λευκό ή καφέ, ινομυώματα, τραχιά και συγκομιδή την άνοιξη ή το φθινόπωρο με το ριζώματα digged έξω.

Kudzu σκόνη εκχύλισμα ρίζας είναι μια πλούσια πηγή ισοφλαβόνες.πουεραρίνη, daidzein, και daidzin είναι μερικά από τα ισοφλαβόνες που βρέθηκαν στο kudzu. Ορισμένες μελέτες δείχνουν kudzu μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στην εμμηνόπαυση συμπτώματα. Kudzu ρίζα είναι γνωστή ως ρίζα pueraria. Αυτό το μίγμα περιέχει τα χορτάρια που φιλοδοξούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια να μειωθεί η εξάρτηση οινοπνεύματος και να διευκολύνει τις επιπτώσεις της απόσυρσης, μελέτη του Χάρβαρντ επιβεβαίωσε ότι μείωσε την κατανάλωση οινοπνεύματος κατά 50%. Kudzu ρίζα προέρχεται από το αμπέλι kudzu στην Ασία, όπου έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια για τη μείωση των πόθους για αλκοόλ στον άνθρωπο.

Λειτουργίες και οφέλη του εκχυλίσματος Kudzu

1. Το εκχύλισμα ρίζας Kudzu μπορεί να διαστολίσει τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξήσει τη στεφανιαία ροή αίματος, έχει την αντιθρομβωτική επίδραση, μπορεί να εμποδίσει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, να μειώσει το ιξώδες αίματος και τον μικροκυκλόμου αίματος promot.

2. Το εκχύλισμα Kudzu μπορεί να μειώσει την κατανάλωση οξυγόνου του μυοκαρδίου, να ενισχύσει τη δύναμη συστολής του μυοκαρδίου και να προστατεύσει το κύτταρο του μυοκαρδίου.

3. Το άγριο εκχύλισμα kudzu ενισχύει την ασυλία και αναστέλλοντας το καρκινικό κύτταρο.

4. Το εκχύλισμα Kudzu μπορεί να θεραπεύσει την ξαφνική κώφωση κάθε ομάδας.

5. Το εκχύλισμα ρίζας Kudzu μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

6. Το εκχύλισμα Kudzu μπορεί να ανακουφίσει το σύνδρομο εμμηνόπαυσης.

7. Το εκχύλισμα Kudzu μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της υψηλής χοληστερόλης και του υψηλού σακχάρου στο αίμα.

8. Το εκχύλισμα ρίζας Kudzu μπορεί να θρέψει το δέρμα.

9. Kudzu εκχύλισμα promots μεταβολισμό, ενισχύοντας τις λειτουργίες αποτοξίνωσης του ήπατος για την πρόληψη του ήπατος από βλάβη αλκοόλ.

10. Το εκχύλισμα Kudzu μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεύρυνση του θώρακα.

Kudzu Root Extract Uses

Εφαρμογές του εκχυλίσματος Kudzu

1. Στον τομέα τροφίμων, το εκχύλισμα ρίζας kudzu μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη στα τρόφιμα και τα προϊόντα υγείας για να μειώσει την πίεση αίματος και το αίμα-λίπος.

2. Στον φαρμακευτικό τομέα, οι ισοφλαβόνες puraria χρησιμοποιούνται ευρέως στα βιοφαρμακευτικά προϊόντα και API των παραγόντων καρδιαγγειακού συστήματος στην Κίνα. Ως ένα είδος κινεζικής ιατρικής ενέσιμο, puerarin είναι ένα κοινό φάρμακο για την καρδιά και εγκεφαλοαγγειακή νόσο.

3. Στον τομέα των καλλυντικών, η επίδραση φυτοοιστρογόνου του εκχυλίσματος kudzu με puerarin μπορεί να ανακουφίσει το σύμπτωμα που προκαλείται από τη μείωση του επιπέδου οιστρογόνων και της γήρανσης, όπως η μαστόπτωση, το ζαρινό, η μείωση της ζωτικότητας του δέρματος και η λευκοτρίχια. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται συχνά στην κρέμα στήθους, κρέμα ματιών και κρέμα δέρματος.

4. Το εκχύλισμα ρίζας Kudzu μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και τον τομέα συμπληρωμάτων.

Πακέτο & Αποθήκευση

1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图

Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Puerarin

Soybean Extract

Genistein

Wild Yam Extract

ΠουεραρίνΕκχύλισμα σόγιαςΓενίστινΕκχύλισμα Άγριας Γιαμ

Hot Tags: Εκχύλισμα ρίζας Kudzu, Puerarin, σκόνη εκχυλίσματος ρίζας Kudzu, Puerarin, φυσικό εκχύλισμα ρίζας Pueraria Mirifica, εκχύλισμα pueraria, εκχύλισμα Pueraria, ινοάρια Φλαβόνες Ισοφλαβόνη, καθαρή άγρια ρίζα Kudzu P.E., υγιή οφέλη, ισοφλαβόνη, πρώτη ύλη, συμπληρώματα, προμηθευτής και κατασκευαστής
Εξεταστική

You Might Also Like