Γενίστιν

Γενίστιν
Λεπτομέρειες προϊόντος


Λεπτομέρειες Genistein

Όνομα προϊόντος: Genistein

Πηγή βοτάνων: Ριζώματα της Genista tinctoria Linn και Sophora subprostrata Chun et T.Chen., Φρούτα της Sophora japonica L.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Ριζώματα, Ρίζα

Εμφάνιση: Γκριζωπό-λευκό Σκόνη

Προδιαγραφή: 98%

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

CAS#: 446-72-0

Μοριακό βάρος & μοριακός τύπος: C15H10O5; 270.25

Genistein Δομικός Τύπος:

Raw Material of Genistein

Σημείο τήξης & διαλυτότητα: mp297°C-298°C, Διαλυτό σε DMSO, αιθανόλη και οι συνήθεις οργανικοί διαλύτες, σε αλκαλίων dil με κίτρινο χρώμα. Σχεδόν πάτο στο νερό.
Φαρμακολογία: Αντικινγκινογένεση· αντιοξειδωτική δραστηριότητα. αντι-αθηροσκλήρωση; λειτουργίες ως οιστρογόνα; μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Τι είναιΟ Τζενίστιν;

Genistein είναι μια ποικιλία ισοφλαβόνη που είναι πιο ενεργό, εξάγεται από ξηρά και ώριμα φρούτα των φυτών σόγιας sophora Japonica. Είναι ένα καθαρό και ενιαίο στοιχείο. Είναι μια ένωση ετεροκύκλου πολυφαινόλης. Genistein βρίσκεται συχνά με το ισοφλαβόνη daidzein, και μαζί θεωρούνται ισοφλαβόνες σόγιας.

Γενίστινμπορεί να συνδυαστεί με υποδοχέα οιστρογόνων και να έχουν αδύναμη επίδραση οιστρογόνων. Έτσι ονομάζεται επίσης φυτοοιστρογόνο.Γενίστινείναι ανταγωνιστική με τα οιστρογόνα. Έχει προστατευτική δράση ή ορμόνες που σχετίζονται με ασθένειες.Σκόνη Genisteinμπορεί να βελτιώσει και να αποτρέψει το κλιμακτήριο σύνδρομο και την οστεοπόρωση. Μπορεί να χρησιμεύσει ως συμπλήρωμα διατροφής που θα χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορα υγιεινά τρόφιμα για τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους.

Η σκόνη Genistein συνδέεται και αναστέλλει την πρωτεϊνική-τυροσίνη κινάση, διαταράσσει έτσι τη μεταγωγή σημάτων και προκαλώντας τη διαφοροποίηση κυττάρων. Αυτός ο παράγοντας αναστέλλει επίσης την τοποιεράση-ΙΙ, οδηγώντας σε κατακερματισμό του DNA και απόπτωση, και προκαλεί σύλληψη του κυτταρικού κύκλου G2/M. Genistein παρουσιάζει αντιοξειδωτικές, αντιαγγειογόνες, και ανοσοκατασταλτικές δραστηριότητες.

Κύριες λειτουργίες και οφέλη του Genistein

1. Genistein μπορεί να συνδεθεί με υποδοχείς οιστρογόνων, παίζουν ένα αδύναμο οιστρογόνο-όπως αποτελέσματα, incres οστική πυκνότητα, και την πρόληψη της οστικής απώλειας, για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης.

2.Σκόνη Genisteinέχει κάποια αντικαρκινική δράση, μπορεί να σκοτώσει διάφορα καρκινικά κύτταρα χωρίς να βλάψει τα φυσιολογικά κύτταρα.

3. Genistein έχουν αντι-υπεροξείδωση δραστηριότητα, μπορεί να αυξήσει τη δραστηριότητα του υποδοχέα λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης, επιταχυνόμενη αφαίρεση χοληστερόλης, για να μειώσει τα λιπίδια πλάσματος και την αντιθρομβωσία.

4.Γενίστινέχει θεραπευτικό δυναμικό κατά της ηπατικής ίνωσης ρυθμίζοντας το PDGF και το TGFβ1.

Εφαρμογή του Genistein

1. Εφαρμοσμένος στον τομέα των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης και του τομέα συμπληρωμάτων ως πρώτη ύλη,γενίστινσκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόντα φροντίδας ομορφιάς για τις γυναίκες και επίσης μπορεί να αποτρέψει τις ασθένειες του αίματος και του καρκίνου.

2.Genistin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα των τροφίμων.

3.το enistin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καλλυντικό τομέα.

Genistein


Πακέτο & Αποθήκευση


1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας


1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图


Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Red Clover Extract

Soybean Extract

Kudzu Root Extract

Wild Yam Extract

Εκχύλισμα κόκκινου τριφύλλιυΕκχύλισμα σόγιαςΕκχύλισμα ρίζας KudzuΕκχύλισμα Άγριας Γιαμ

Hot Tags: Genistein, φυσικό εκχύλισμα φρούτων λουλουδιών ρίζας Sophora Japonica Genistein, καθαρή σκόνη Genista Genistein, συμπληρώματα, ισοφλαβόνη σόγιας, Daidzein, Genisteol, προμηθευτής, κατασκευαστής, εκχύλισμα σόγιας Genistein, υγιή οφέλη, χρήσεις, πρώτη ύλη
Εξεταστική

You Might Also Like