Εκχύλισμα Ροδιόλας Ροζέα, Σαλιδροσάιντ, Ροδιολοσιά, Ροζαβίν

Εκχύλισμα Ροδιόλας Ροζέα, Σαλιδροσάιντ, Ροδιολοσιά, Ροζαβίν
Λεπτομέρειες προϊόντος


Rhodiola Rosea Απόσπασμα Λεπτομέρειες

Όνομα προϊόντος: Εκχύλισμα Rhodiola Rosea

Πηγή βοτάνων: Rhodiola rosea L.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Ριζώματα

Ενεργά Συστατικά: Σαλιδροσάι (Ροδιολολιοσίδη), Ροζαβίν

Προδιαγραφές: 1%-5% Salidroside, 3% Rosavin

Μέθοδος δοκιμής: HPLC

Εμφάνιση: Κοκκινωπό-καφέ σκόνη

Salidroside CAS#: 10338-51-9

Salidroside Μοριακός Τύπος & Μοριακό Βάρος: C14H20O7; 300.31

ΣαλιδροσάιντΔομικός τύπος:

Raw Material of Rhodiola Rosea Extract

Salidroside

Rosavin CAS#: 84954-92-7

Rosavin Μοριακός Τύπος & Μοριακό Βάρος: C20H28O10; 428.43

ΡοζαβίνΔομικός τύπος:

Rosavin

Τι είναιRhodiola Rosea Απόσπασμα;

Rhodiola έχει μια θρυλική ιστορία που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια. Οι Βίκινγκς εξαρτώνταν από το βότανο για να ενισχύσουν τη σωματική τους δύναμη και αντοχή, ενώ οι Κινέζοι αυτοκράτορες έστειλαν αποστολές στη Σιβηρία για να φέρουν πίσω τη «χρυσή ρίζα» για τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Οι άνθρωποι της κεντρικής Ασίας θεωρείται ένα τσάι που παρασκευάζεται από Rhodiola rosea να είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για το κρύο και τη γρίπη. Μογγολοί γιατροί το συνταγογράφησε για τη φυματίωση και τον καρκίνο.

Rhodiola αποτελείται από διάφορα είδη φυτών στην οικογένεια Crassulacea και βρίσκεται γενικά στις αρκτικές ορεινές περιοχές της Σιβηρίας. Η ρίζα του φυτού χρησιμοποιείται φαρμακευτικά και είναι επίσης γνωστή ως "ρίζα της Αρκτικής" ή "Χρυσή ρίζα" και πιο πρόσφατα ως "Crenulin". Rhodiola έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια για τη θεραπεία του κρυολογήματος και της γρίπης-όπως συμπτώματα, την προώθηση της μακροζωίας και την αύξηση της αντίστασης του σώματος σε σωματικές και ψυχικές πιέσεις.

Rhodiola θεωρείται συνήθως να είναι ένα "adaptogen" και πιστεύεται ότι τονώνει το σώμα και το μυαλό για να αυξήσει την αντίσταση σε ένα πλήθος των τονίζει. Τα βασικά ενεργά συστατικά στη Ροδιόλα πιστεύεται ότι είναι rosavin, ροζαρίνη, ροζίνη και salidroside.

Rhodiola rosea εκχύλισμα πιστεύεται ότι είναι αρκετά ασφαλές. Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα / βότανα, αλλά υπάρχει κάποια πιθανότητα για αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα.

Κύριες λειτουργίες και οφέλη του εκχυλίσματος Rhodiola Rosea με Salidroside και Rosavin

1. Rhodiola rosea εκχύλισμα μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

2. Το εκχύλισμα Rhodiola rosea με salidroside και rosavin έχει τη λειτουργία του αντικαρκινικού.

3. Rhodiola rosea εκχύλισμα μπορεί να ρυθμίσει το νευρικό σύστημα, έχει την επίδραση των αντικαταθλιπτικών.

4. Το εκχύλισμα Rhodiola rosea μπορεί να προστατεύσει τα καρδιακά και εγκεφαλικά αγγεία, εμποδίζοντας τη στεφανιαία αρτηριοσκλήρωση και την αρρυθμία.

5. Rhodiola rosea εκχύλισμα με salidroside και rosavin έχει την ισχυρή επίδραση του αντιοξειδωτικού, και μπορεί να καθυστερήσει τη γήρανση.

6. Το εκχύλισμα Rhodiola rosea μπορεί να βελτιώσει τους μυς, να βελτιώσει τη δύναμη και την ευελιξία σωμάτων.

7. Το εκχύλισμα Rhodiola rosea μπορεί να ενισχύσει τη μνήμη.

8. Το εκχύλισμα Rhodiola rosea μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία.

Εφαρμογές του εκχυλίσματος Rhodiola Rosea με Ροδιολοσιά και Ροζαβίν

1. Εφαρμοσμένος στον τομέα τροφίμων, η σκόνη εκχυλίσματος rhodiola rosea χρησιμοποιείται ευρέως ως λειτουργικό πρόσθετο τροφίμων

2. Εφαρμοσμένος στον τομέα προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης και συμπληρωμάτων, το εκχύλισμα rhodiola rosea μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη, ο σκοπός είναι να ενισχυθεί η ασυλία και να αντισταθεί στη μελαγχολία

3. Εφαρμοσμένος στους τομείς καλλυντικών, η σκόνη εκχυλίσματος rhodiola rosea χρησιμοποιείται ευρέως για να καθυστερήσει τη γήρανση και το συμπαγές δέρμα

4. Εφαρμοσμένος στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτη ύλη, εκχύλισμα rhodiola rosea με salidroside και rosavin που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της καρδιο-εγκεφαλοαγγειακής νόσου.

Εφαρμογές εκχυλίσματος Rhodiola Rosea και εκχυλίσματος κρενουλάτας με ροδιολοσίδηκαι Ρόζαβιν

1. Εφαρμοσμένος στον τομέα τροφίμων, η σκόνη εκχυλίσματος rhodiola rosea χρησιμοποιείται ευρέως ως λειτουργικό πρόσθετο τροφίμων

2. Εφαρμοσμένος στον τομέα προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης και συμπληρωμάτων, το εκχύλισμα rhodiola rosea με salidroside και rosavin μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη, ο σκοπός είναι να ενισχυθεί η ασυλία και να αντισταθεί στη μελαγχολία

3. Εφαρμοσμένος στους τομείς καλλυντικών, η σκόνη εκχυλίσματος rhodiola rosea χρησιμοποιείται ευρέως για να καθυστερήσει τη γήρανση και το συμπαγές δέρμα

4. Εφαρμοσμένος στον φαρμακευτικό τομέα ως πρώτη ύλη, rhodiola rosea εκχύλισμα rhodioloside χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της καρδιο-εγκεφαλοαγγειακής νόσου.

Rhodiola Rosea Extract

Πακέτο & Αποθήκευση

1. 1-5kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/την τσάντα φύλλων αλουμινίου έξω. 10kg με το διπλό πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο μέσα/το χαρτοκιβώτιο έξω. 25kg με το διπλό πλαστικό δοχείο μέσα/τύμπανο ινών έξω ή είναι στην επιλογή σας.

2. Αποθηκεύονται σε ένα δροσερό & ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Δύο έτη κάτω από την κατάσταση αποθήκευσης καλά.

包装图片

Μεταφορές και Πληρωμές

1. Μικρό πακέτο που στέλνεται από EMS, UPS, FedEx, DHL, κ.λπ.

Express

2. Το φορτίο που αποστέλλεται αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι διαθέσιμο.

Shipping Terms

3. Πληρωμή διαθέσιμη για τη δυτική ένωση, T/T, PayPal, κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Το εργοστάσιο εξαγωγής εγκαταστάσεων με το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 35000 τετραγωνικών maters.

2. Ικανοποιήστε την ιδιαίτερη ζήτηση των προδιαγραφών προϊόντων και των απαιτήσεων σας στις κάψες, softgels, τα δισκία και τις αναμείξεις σκονών.

工厂图片

3. Πιστοποιητικά: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP και κινέζικα τρόφιμα υγείας GMP, κ.λπ.

证书

4. Σκοπός μας: να σας παρέχουμε το προϊόν με την καλύτερη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την άμεση παράδοση με πάνω από 15 έτη παραγωγής και ερευνητικές εμπειρίες στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά.

5. Πλούσιες εμπειρίες στον τομέα των εξαγωγών· τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά από τους πελάτες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, κ.λπ.

流程图

Οι Εκθέσεις μας

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας παρακολουθεί πολλές εκθέσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, όπως cphi στη Σαγκάη, την Κίνα και την Ισπανία, Vitafood στην Ελβετία, Engredea / NPEW στις ΗΠΑ, κλπ.展会图片 (2)


       Περισσότερα Προϊόντα >>

Reishi Mushroom Extract

Grape Seed Extract

Goji Berry Extract

Poria Cocos Extract

Εκχύλισμα μανιταριών ReishiΕκχύλισμα σπόρων σταφυλιούΕκχύλισμα μούρων GojiΕκχύλισμα Πόρια Κόκος

Hot Tags: Εκχύλισμα Rhodiola Rosea, Rhodioloside, Εκχύλισμα Rhodiola Crenulata, Εκχύλισμα Rhodiola Salidroside, Rhodioloside, Rosavin υγιή οφέλη, Rhodiola Rosea P.E. Σκόνη, Προμηθευτής και κατασκευαστής, πρώτη ύλη, συμπληρώματα, χρήσεις
Εξεταστική

You Might Also Like