Εκπληκτικό Wheatgrass Σκόνη

Wheatgrass σκόνη περιέχει χλωροφύλλη η οποία είναι πολύ παρόμοια με την αιμοσφαιρίνη, η ουσία στο ανθρώπινο αίμα που βοηθά μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε όλο το σώμα. Το σώμα μπορεί εύκολα να μετατρέψει χλωροφύλλη σε αιμοσφαιρίνη - αυξάνοντας έτσι αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων του σώματος και την ικανότητά του να παραδώσει το οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά σε όλα τα κύτταρα μας. Η χλωροφύλλη έχει αποδειχθεί επίσης για να βοηθήσει στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα, να βοηθήσει ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, να προωθήσει ένα υψηλότερο μεταβολισμό και την απώλεια βάρους, βοηθούν αλκαλοποιώ και ενεργοποιώ το σώμα, και να βοηθήσει στην προστασία από τις επιβλαβείς καρκινογόνες ουσίες.


Wheat Grass Powder


Wheatgrass σκόνη είναι ένα πολύ ισχυρό καθαριστικό και αποτοξινωτικό. Υψηλές ποσότητες του συμπλέγματος Β, η βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, το καροτένιο, και σαπωνίνη είναι πολύ αποτελεσματικές στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και τον καθαρισμό του ολόκληρο το σώμα - συγκεκριμένα το αίμα, όργανα όπως το ήπαρ, λεμφικό σύστημα, και της γαστρεντερικής οδού.


Σκόνη Wheatgrass έχει σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 100 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και θεωρείται μια «πλήρης τροφή» για το λόγο αυτό. Είναι εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε 19 διαφορετικά αμινοξέα (τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών), περιέχει αρκετές βασικές ζωντανά ένζυμα, και προσφέρει πάνω από 90 γνωστά ορυκτά συμπεριλαμβανομένων κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, και νάτριο (οι πιο αλκαλοποιήσεως ορυκτά).


Θέλετε να πάρετε μια υγιή ζωή; Οργανικής σκόνης wheatgrass είναι μια καλή επιλογή, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτό!