Οφέλη των Ηλικιωμένων εκχύλισμα σκόρδου

Τα φρέσκα εκχυλίσματα σκόρδου ηλικίας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους για την παραγωγή ηλικίας εκχυλίσματα σκόρδου - ουσίες που περιέχουν φυτοχημικά που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Σύμφωνα με ένα έγγραφο του 2001 που δημοσιεύθηκε στο "The Journal of Nutrition", μακροχρόνια εξαγωγή του σκόρδου, για μέχρι 20 μήνες, δημιουργεί αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τροποποιώντας ορισμένες λιγότερο σταθερές ενώσεις που έχουν επίσης αντιοξειδωτική δράση, όπως allicin. Το έγγραφο σημειώνει ότι ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να έχει μια σειρά από προληπτικά αποτελέσματα για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από την απώλεια μνήμης που σχετίζεται με τη γήρανση και τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου, του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου Μπορεί πρόληψη της αθηροσκλήρωσης

Ηλικιωμένων εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να είναι αποτελεσματική στη διατήρηση της υγιούς καρδιάς αναστέλλοντας τη συσσώρευση πλάκας στα αρτηριακά τοιχώματα. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2004 στην «Προληπτική Ιατρική» αναζήτησε για ένα έτος τον προσδιορισμό του δυναμικού της ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου για την αναστολή στεφανιαία ασβέστωση, ή αθηροσκλήρωση. Ηλικιωμένων εκχύλισμα σκόρδου είχε αποδειχθεί πιο αποτελεσματική από ένα εικονικό φάρμακο, καθιστώντας δυνητικά χρήσιμο για ασθενείς που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις.


εκχύλισμα σκόρδου

Ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2001 στο "The Journal of Nutrition», σημείωσε ότι ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου έχει αρτηριακής πίεσης και οι επιδράσεις που μειώνουν τη χοληστερόλη. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να οφείλεται εν μέρει στην ικανότητά ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου να μειώνει την προσκόλληση των αιμοπεταλίων και της συσσωμάτωσης. Η μελέτη διαπίστωσε ότι ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να σταματήσει τα αιμοπετάλια να κολλήσουν μεταξύ τους όταν λαμβάνονται σε υψηλές δόσεις, η οποία το καθιστά χρήσιμο στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Περισσότερα οφέλη των Ηλικιωμένων εκχύλισμα σκόρδου

Ηλικιωμένων εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να είναι χρήσιμες για τη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε το 2001 στο "The Journal of Nutrition". Το χαρτί σημείωσε ότι ηλικίας εκχύλισμα σκόρδου έχει γίνει γνωστό να έχει μια ποικιλία φαρμακολογικών επιδράσεων, περιλαμβανομένων των αντιαλλεργικά, αντι-όγκου και αντι-ψυχολογικές επιπτώσεις στρες. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το φυτικό εκχύλισμα, μαζί με τα συστατικά του, έχει βρεθεί να επηρεάζει την ανάπτυξη των χημικά επαγόμενων όγκων στην ουροδόχο κύστη, κόλον, ιστό του μαστού, των πνευμόνων, του δέρματος, του οισοφάγου και τα στομάχια ζώων. Επειδή ψυχολογικό στρες μπορεί να καταστείλει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, το σκόρδο είναι επίσης σε θέση να βοηθήσει στην αποκατάσταση του ανοσοποιητικού υγείας μέσω της μείωσης του στρες.