Οφέλη της Alpha Arbutin

Φυσικό άλφα Arbutin είναι ένα μεγάλο υποκατάστατο για την υδροκινόνη ως μια ασφαλή και φυσική εναλλακτική λύση για τη λεύκανση του δέρματος. Arbutin είναι «μη-φαινόλη» που σημαίνει, σε αντίθεση με ορισμένες χημικά συστατικά δεν προκαλεί βλάβη στο δέρμα μέσω λεύκανση ή χημικό έγκαυμα.

Χρήσεις της Alpha Arbutin

Δέσμευση της σύνθεσης μελανίνης θα οδηγήσει σε ελαφρύτερο δέρμα.

Αποτελεσματική στην αναστροφή προβλήματα, όπως φακίδες, κηλίδες από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τα σημεία ηλικίας, και κηλίδες.

Δραστηριότητα τυροζινάσης Η Alpha Arbutin μπλοκ επιτυχώς δέρματος με αποτέλεσμα την πρόληψη του σχηματισμού μελανίνης. Αυτό το φυσικό συστατικό που μπορεί να είναι πολύ ευεργετική στην αντιμετώπιση μέλασμα χαρακτηρίζεται από ένα σκοτεινό ή μαύρισμα αποχρωματισμό του δέρματος.

Ακόμα και τον τόνο του δέρματος. Όταν απαιτείται βαθύτερη διείσδυση σε στρώματα του δέρματος, αλφα arbutin στη συνέχεια αναμιγνύεται με άλλα δραστικά μέσα για να βοηθήσουν στην επιδιόρθωση του δέρματος. Αυτό θα διορθώσει πολλά hyperpigmented προϋποθέσεις για να έχουν μια πιο ομαλή την ποιότητα του δέρματος. Μερικά παραδείγματα αυτής της κατάστασης είναι η λεύκη και linea nigra που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη.


Η alpha Arbutin

Σύνθεση της Alpha Arbutin

Η Alpha Arbutin είναι μια φυσική ένωση που εξάγεται από διάφορες φυσικές φυτικές πηγές όπως τα φυτικά κουμαριές, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα δέρματα αχλάδι, και το σιτάρι. Αυτή η ένωση αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης, μπλοκάροντας έτσι την βιοσύνθεση επιδερμικής μελανίνης.

Οι μελέτες δείχνουν ότι η Alpha Arbutin λειτουργεί αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται γενναιόδωρα για 2 έως 3 μήνες, για τη λεύκανση του δέρματος μέσω αναστέλλοντας την παραγωγή της μέλασμα.

Η Alpha Arbutin είναι ένα πολύ ακριβό συστατικό. Τα περισσότερα άλλα σκευάσματα χρησιμοποιούν το φθηνότερο και λιγότερο αποτελεσματική beta arbutin.

Σε κλινικές δοκιμές, άλφα arbutin βρέθηκε να είναι πιο αποτελεσματικό από το κοζικό οξύ ή υδροκινόνη.

Η Alpha Arbutin είναι ένα καθαρό, υδατοδιαλυτό, συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλές προηγμένες λεύκανση προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Η Alpha Arbutin παραγωγή μπλοκ μελανίνης.

Πρόκειται για ένα δέρμα ελάφρυνση ενεργό που δρα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα περισσότερα άλλα συστατικά λεύκανσης δέρματος.

Μειώνει το ήπαρ (καφέ) κηλίδες και μειώνει το βαθμό του μαυρίσματος του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο.

Λειτουργίες της Alpha Arbutin

Προωθεί ελάφρυνση και ένα ακόμη τόνο του δέρματος για όλους τους τύπους δέρματος.

Ελαχιστοποιεί κηλίδες.

Μπορεί να μειώσει το βαθμό του μαυρίσματος του δέρματος μετά την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Μια μελέτη δέρμα ελάφρυνση στις 80 γυναίκες έδειξε ότι ένα γαλάκτωμα που περιέχει 1% άλφα Arbutin οδήγησε σε ταχύτερη και πιο έντονο το δέρμα ελάφρυνση επίδραση μετά από 1 μήνα, σε σύγκριση με άλλες που χρησιμοποιούνται συνήθως μόνο συστατικά σε επίπεδα χρήσης 1%.