Οφέλη από Cassia Εκχύλισμα Σπόρων

Οι σπόροι Cassia λαμβάνονται από τα δύο ετήσια, ποώδη φυτά - Cassia obtusifolia L. και Cassia tora L. Ανήκουν στην ταξινομική οικογένεια Leguminosae, και είναι αυτόχθονες στις τροπικές περιοχές. Τα φυτά φέρουν σύνθετα φύλλα και κίτρινα άνθη. Παρόμοια με άλλα όσπρια (μπιζέλια, φασόλια), οι σπόροι ληφθεί λοβό. Αφήνει να ρίξει μια ματιά στην παραγωγή του εκχυλίσματος cassia το σπόρο και τα οφέλη της.

Παραγωγή Cassia σπόρου και Εκχύλισμα

Φυτά Cassia είναι πολύ εύκολο να αυξηθούν, το ποσό απόδοση είναι πολύ υψηλή. Φύτευση γίνεται στα τέλη της άνοιξης με απευθείας σπορά στο χώμα στον κήπο. Οι μεγάλες λοβό που συγκομίζονται το φθινόπωρο αποξηραμένα και κοπανισμένο να αποκτήσουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σπόροι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρώτες, ή μετά το ψήσιμο και τηγάνισμα. Η φαρμακευτική ή λατινική ονομασία του σπόρου cassia είναι σπέρμα cassiae. Και εκχύλισμα σπόρων cassia είναι η σκόνη αποξηραμένων και να καθαρίζονται οι σπόροι. Γευτείτε σοφός, είναι γλυκιά και αλμυρή, σε συνδυασμό με μια πικρή γεύση.


Cassia Seed Extract

Οφέλη από Cassia Εκχύλισμα Σπόρων

Εκτός από τις θεραπευτικές εφαρμογές, οι σπόροι cassia χρησιμοποιούνται στην προεπεξεργασία των υλικών πριν πεθάνει. Επίσης, είναι ανώτερη σπόρους ποιότητας αποξηραμένα, ψημένα σωστά και γειωμένο να αντικαταστήσει τον καφέ. Προκειμένου να αξιοποιηθούν ιατρικά οφέλη και να κρατήσει παρενέργειες στον κόλπο, είναι επιτακτική ανάγκη να πάρετε τα βότανα κατάλληλα για τη συγκεκριμένη πάθηση και σε σωστές δόσεις. Η ασφαλής δόση του εκχυλίσματος σπόρων κασσίας αναφέρεται ότι είναι 10-15 g. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα οφέλη εκχύλισμα σπόρων Cassia.

Εκχύλισμα σπόρων Cassia είναι ένα τονωτικό για τα μάτια, τα νεφρά, το συκώτι και το έντερο. Είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση του ήπατος φωτιά, ένα διαγνωστικό μοτίβο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Τα συμπτώματα του ήπατος φωτιά είναι ευερεθιστότητα, κεφαλαλγία, κόκκινο πρόσωπο, εμβοές και προβλήματα ύπνου.

Όλα τα μέρη των φυτών cassia περιέχει ανθρακινόνες, τα οποία προσδίδουν μια καθαρτική ιδιότητα στο εκχύλισμα σπόρων Cassia. Cassia τσάι σπόρων βοηθά στην ενυδάτωση του μεγάλου εντερικό σωλήνα για να χαλαρώσει τα έντερα. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να λαμβάνεται το εκχύλισμα όπως είναι, χωρίς προηγούμενη βρασμού ή κάτι παρόμοιο.

Ένα από τα εντυπωσιακά οφέλη είναι αναστολή ανάπτυξης των μυκήτων που προκαλούν λοιμώξεις του δέρματος. Για το σκοπό αυτό, η σκόνη προστίθεται σε αποστειρωμένο νερό για να κάνει μια έγχυση. Το εκχύλισμα στη συνέχεια χρησιμοποιείται για διάφορους τύπους τοπικών λοιμώξεων που προκαλούνται από μύκητες.

Για την καταπολέμηση των βακτηριδίων, μια έγχυση αλκοόλης εκχύλισμα σπόρων Cassia παρασκευάζεται και χρησιμοποιείται. Είναι αποτελεσματικός να αλλοιώσει την ανάπτυξη των διαφόρων βακτηριακών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου Bacillus coli, Staphylococcus και Bacillus diphtheriae μεταξύ άλλων.

Περιέχουν ρετινοϊκό οξύ, η χρήση των σπόρων κασσίας και τα προϊόντα τους για τη βελτίωση της όρασης τεκμηριώνεται στην εναλλακτική ιατρική. Για αυξημένη αποτελεσματικότητα, που λαμβάνονται σε συνδυασμό με σπόρους τρέμω και άλλα θεραπευτικά βότανα.

Στο φυτικό φάρμακο, cassia το σπόρο χρήση απόσπασμα περιλαμβάνει τη θεραπεία της κατακόκκινα μάτια (συνδετικό συμφόρηση) και άλλα προβλήματα στα μάτια. Ένα συγκεκριμένο ποσό γεντιανή ρίζα χρησιμοποιείται συχνά με εκχύλισμα cassia το σπόρο για τον ίδιο σκοπό.

Όσον αφορά την πρόσληψη του εκχυλίσματος σπόρων κασσίας για την απώλεια βάρους, διαιτητικά προϊόντα που βασίζονται σε αυτό το φυτικό εκχύλισμα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ωστόσο, η ασφάλεια του αυτό το φυτικό σκεύασμα ως βοήθημα απώλειας βάρους δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Εκχύλισμα σπόρων Cassia ενισχύει την απώλεια βάρους λόγω καθαρτικές ιδιότητες του. Και η μείωση του σωματικού βάρους οφείλεται στην απώλεια ύδατος και όχι απώλεια λίπους. Έτσι, χρησιμοποιώντας σπόρους cassia αποτελέσματα σε προσωρινό αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.