Οφέλη της φουκοξανθίνης

Η φυσική φουξοξανθίνη έχει πολλά οφέλη για την υγεία εκτός από την απώλεια βάρους.


1. Η φουκοξανθίνη βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας: πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το συμπλήρωμα Fucoxanthin μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ και να εμποδίσει περαιτέρω τη συσσώρευση του κοιλιακού λίπους.


2. Η φουκοξανθίνη βοηθά με τον έλεγχο της χοληστερόλης: η φουκοξανθίνη προσφέρει μια αποτελεσματική θεραπεία για υψηλή χοληστερόλη. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά με τον έλεγχο της χοληστερόλης μεταξύ των ανθρώπων που καταναλώνουν τακτικά μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Εκτός από τη βοήθεια με τον έλεγχο της χοληστερόλης, μπορεί επίσης να βοηθήσει να αυξήσει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης, η οποία είναι επίσης γνωστή ως HDL.


Fucoxanthin


3. Η φουκοξανθίνη περιέχει ιδιότητες καταπολέμησης του καρκίνου: έρευνα μετά από έρευνες δείχνει ότι το συμπλήρωμα Fucoxanthin έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.


4. Η φουκοξανθίνη βοηθά στη διαχείριση του διαβήτη: σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη σε ζώα που δημοσιεύθηκε το 2015 στις Εκθέσεις για τις Μοριακές Ιατρικές, το συμπλήρωμα Fucoxanthin μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση και τον έλεγχο του διαβήτη. Η μελέτη έδειξε περαιτέρω ότι το συμπλήρωμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην αντιμετώπιση της αντίστασης στην ινσουλίνη.