Οφέλη από το Απόσπασμα Αγιόκλημα για το δέρμα

Το αγιόκλημα είναι πορτοκαλί και έχει πολύ γλυκιά οσμή. Υπάρχουν περίπου 200 είδη αγιόκλημα, εκ των οποίων τα 3 είναι γνωστά για τα οφέλη για την υγεία και τις φαρμακευτικές ιδιότητες. Πρόκειται για το Blue Honeysuckle, το Ευρωπαϊκό αγιόκλημα και το Ιαπωνικό αγιόκλημα. Το αγιόκλημα είναι πλούσιο σε διάφορα θρεπτικά συστατικά και κάνει εξαιρετικά ποτά για την υγεία όταν αναμιγνύεται με άλλα βότανα. Μερικά από τα βότανα με τα οποία το αγιόκλημα μπορεί να αναμειχθεί είναι ρίζα τζίντζερ, μουριά, γαϊδουράγκαθο γάλα, αγελάδα και Echinacea. Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αγρωστώδη έλαια και τα λουλούδια έχουν χρησιμοποιηθεί στα παραδοσιακά κινεζικά φάρμακα.


Honeysuckle Extract

Οφέλη από το Απόσπασμα Αγιόκλημα για το δέρμα

Αιγυπτιακό απόσπασμα για θεραπεία ακμής και δέρματος:

Η αγιόκλητη λουτρό με τα λουλούδια και τις λουτήρες που είναι βρεγμένα στο νερό είναι πολύ χαλαρωτική και αποτοξινώνει το σώμα σας. Μερικοί επίσης το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία της ακμής στο πρόσωπο.

 

Περιποίηση του δέρματος Οφέλη από αγριογούρουνα εκχυλίσματα:

Οι αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του αγιόκλημα το καθιστούν εξαιρετικό για τις περιποιήσεις φροντίδας του δέρματος. Το εκχύλισμα αγιόκλημα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών εξανθημάτων, εκζέματος και αλλεργιών του δέρματος, κηλίδων και κισσού δηλητηρίου.

Είναι επίσης χρησιμοποιείται για να πάρει την ανακούφιση από τα ηλιακά εγκαύματα και άλλα δευτερεύοντα εγκαύματα που εμφανίζονται στο δέρμα σας.

 

Αιγυπτιακό Απόσπασμα για Λάδια και Λοσιόν:

Λόγω της γλυκιάς μυρωδιάς του, το αγρωστώδες πετρέλαιο είναι ένα σημαντικό συστατικό σε σαπούνια, αρωματισμένα λιπαρά σώματος, λοσιόν δέρματος και άλλα καλλυντικά.