Διατροφή και οφέλη των βιολογικών Wheatgrass Σκόνη

Οργανικής σκόνης wheatgrass καλλιεργείται στις πλούσιες ανόργανα εδάφη και παρθένα αέρα. Μετά από τα νεαρά φύλλα συλλέγονται, πλένονται, ξηραίνονται σε χαμηλές temps και το έδαφος σε σκόνη που είναι εύκολα να αφομοιώσει. Wheatgrass είναι ίσως το πιο εκπληκτικό καθημερινό συμπλήρωμα ποτέ.

Οργανικά Wheatgrass σκόνη περιέχει

28 γραμμάρια (1 oz) του wheatgrass έχει την βιταμινών και ανόργανων ισοδύναμο 1 Kg. (2.2 lbs) από φρέσκα λαχανικά. Περιέχει το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που απαιτούνται για την ανθρώπινη συντήρηση, συμπεριλαμβανομένης της φευγαλέα Β12

Πολλά από τα πλεονεκτήματα του χυμού wheatgrass προέρχονται από το γεγονός ότι είναι ένα ζωντανό τροφίμων, η οποία είναι μια πλήρης πρωτεΐνη με περίπου 30 ένζυμα και είναι περίπου 70% ακατέργαστη χλωροφύλλη.

Βιταμίνες Υψηλότερη-Content και Ορυκτά στην Wheatgrass

Η βιταμίνη CM

B-complex

βιταμίνη Ε

Βιταμίνη Α

Σίδερο

Ασβέστιο

Μαγνήσιο

Μαγγάνιο

Φώσφορος

Κάλιο

Organic wheatgrass powder

Περισσότερα οφέλη της Wheatgrass Σκόνη

Wheatgrass σκόνη είναι μία από τις καλύτερες πηγές ζουν χλωροφύλλη διαθέσιμα.

Η χλωροφύλλη είναι το πρώτο προϊόν του φωτός και, ως εκ τούτου, περιέχει περισσότερο φως ενέργεια από οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Οργανικής σκόνης wheatgrass είναι αργό χλωροφύλλη και μπορούν να λαμβάνονται από το στόμα και ως εμφύτευμα του παχέος εντέρου, χωρίς τοξικές παρενέργειες.

Η χλωροφύλλη είναι η βάση όλης της ζωής των φυτών.

Οργανικής σκόνης wheatgrass έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο όπως όλα τα πράσινα φυτά που περιέχουν χλωροφύλλη. Ο εγκέφαλος και όλοι οι ιστοί του σώματος λειτουργούν σε ένα βέλτιστο επίπεδο σε ένα εξαιρετικά οξυγονωμένο περιβάλλον.

Η χλωροφύλλη είναι αντι-βακτηριακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα και έξω από το σώμα ως θεραπευτής.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η ανάπτυξη συλλήψεις χλωροφύλλης και την ανάπτυξη των μη φιλικά βακτήρια.

Η χλωροφύλλη αναδομεί την κυκλοφορία του αίματος. Μελέτες διαφόρων ζώων έχουν δείξει χλωροφύλλη να είναι απαλλαγμένα από κάθε τοξική αντίδραση. Ο αριθμός ερυθρών κυττάρων επέστρεψαν στα φυσιολογικά μέσα σε 4 έως 5 ημέρες από την χορήγηση της χλωροφύλλης, ακόμα και σε εκείνα τα ζώα που ήταν γνωστό ότι είναι εξαιρετικά αναιμική ή χαμηλή στον αριθμό ερυθροκυττάρων.

Οι αγρότες έχουν στείρα αγελάδες και ταύρους τους βάλει σε wheatgrass για την αποκατάσταση της γονιμότητας. (Η υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο σε χλωροφύλλη χτίζει ένζυμα που αποκαθιστούν τις ορμόνες φύλου).

Χλωροφύλλη μπορεί να εξαχθεί από πολλά φυτά, αλλά wheatgrass είναι ανώτερη επειδή έχει βρεθεί να έχουν πάνω από 100 στοιχεία που χρειάζονται από τον άνθρωπο. Εάν αναπτύχθηκαν σε οργανικό χώμα, απορροφά 92 από τους γνωστούς 102 ορυκτά από το έδαφος.

Wheatgrass χυμός είναι ένα ανώτερο παράγοντα αποτοξίνωσης σε σύγκριση με χυμό καρότου και άλλα φρούτα και λαχανικά. 15 κιλά Wheatgrass είναι το ισοδύναμο 350 κιλά καρότο, μαρούλι, σέλινο, και ούτω καθεξής.

Υγρό πλύσεις χλωροφύλλη καταθέσεις φαρμάκου από το σώμα.

Η χλωροφύλλη εξουδετερώνει τοξίνες στο σώμα.

Η χλωροφύλλη βοηθά καθαρίσει το συκώτι.

Χλωροφύλλη βελτιώνει τα προβλήματα σακχάρου στο αίμα.