Οφέλη εκχύλισμα σπόρων Cassia και ιδιότητες απώλειας βάρους

Το εκχύλισμα σπόρων Cassia είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που προέρχεται από τους αποξηραμένους ώριμους σπόρους του φυτού Cassia. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται συνηθέστερα σε πρόσθετα τροφίμων και λειτουργικές εφαρμογές τροφίμων για την ενίσχυση των επιπέδων βιταμίνης Α.


Cassia Seed Extract

Οφέλη εκχύλισμα σπόρων Cassia και ιδιότητες απώλειας βάρους

Δεδομένου του γεγονότος ότι αυτοί οι θαυματουργικοί σπόροι έχουν μακρά παράδοση ως συστατικά στην εναλλακτική ιατρική και το τσάι και λόγω των πολυάριθμων οφέλη για την υγεία τους, τα επιλέγουμε ως συστατικά σε πολλά προϊόντα υγείας. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, το εκχύλισμα σπόρων cassia είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που μπορεί να περιέχει ένα τσάι αποτοξίνωσης. Έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν την υγεία του πεπτικού σας συστήματος, όλα βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τοξίνες. Παράλληλα με τα άλλα φυσικά συστατικά που βρίσκονται στο τσάι αποτοξίνωσης, το εκχύλισμα σπόρων κασίας είναι ο τέλειος σύμμαχος όλων των γυναικών που θέλουν να χάσουν βάρος με τον υγιεινό τρόπο και να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και να υποβληθούν σε μια πιο υγιεινή διατροφή.

 

Το εκχύλισμα σπόρων κασίας είναι επίσης ένας εξαιρετικός τονωτικός για το έντερο, το ήπαρ και τους νεφρούς. Όσο για την εξωτερική χρήση του εκχυλίσματος σπόρων κασίας, μπορεί να θεραπεύσει τα κόκκινα ή φαγούρα μάτια και είναι γνωστό ότι επίσης ανακουφίζει την ταλαιπωρία στην περίπτωση των ευαίσθητων στο φως ματιών.