Τρεις φάσεις ανάπτυξης του Matcha της Κίνας

1, θολό στάδιο προέλευσης: Ως φαρμακευτικό υλικό. Στο βιβλίο «Shen Nong του Materia Medica,» μία φορά επεσήμανε: «Shen Nong δοκίμασαν μπουκέτο γρασίδι και πήρε εβδομήντα δύο δηλητήριο, στη συνέχεια, να πάρει το τσάι και έλυσε το δηλητήριο του σώματός του». Σχετικά με το 2700 π.Χ., το τσάι μάσημα Shen Nong της κατάποσης στην κοιλιά, Πάρτε το πρώτο βήμα της ανθρώπινης τσαγιού, γνωστό και ως «πράσινο εντολέας τσάι».


2, Το στάδιο αργής ανάπτυξης: Στο δυναστείας των Τανγκ, οι άνθρωποι εφηύρε το στον ατμό πράσινο τσάι (ψητό τσάι), εξέτασε επίσης τη μέθοδο των αρωμάτων, και στη συνέχεια να γίνει ένα απαραίτητο καθημερινό ρόφημα στη ζωή του ανθρώπου.


top grade matcha

Μας Top Grade Matcha σκόνη


3, Επιτάχυνση της αυξανόμενης στάδιο: Συνοδευόμενος από την καλλιέργεια του τσαγιού, της τεχνολογίας σκιά, την ανάπτυξη της τεχνολογίας αναπαραγωγής, που παρέχει το πράσινο Matcha πράσινο τσάι μια καλύτερη πρώτες ύλες? η πρόοδος της ατμό πράσινα quipment βελτιωθεί σημαντικά με την ποιότητα των Matcha και πάλι? Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας άλεσης υπέρλεπτη σκόνη, βελτιώνοντας σημαντικά την ταχύτητα παραγωγής και τη μείωση του κόστους. Κάντε Matcha πράσινο τσάι ποια αρχαία είδη πολυτελείας στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, με τη διαδικασία της εκβιομηχάνισης και της αστικοποίησης της ταχείας προόδου, τα ζητήματα του περιβάλλοντος και της υγείας γίνονται όλο και πιο εμφανή, χρόνιες παθήσεις αυξανόμενη απειλή για την υγεία των ανθρώπων, οι δημόσιες απαιτήσεις για όλο και περισσότερο τη διατροφή, την προώθηση της ανάπτυξης των Matcha πράσινο τσάι και άλλες φυσικές προϊόντα για την υγεία τη διατροφή.


Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σκόνη Matcha μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!