Οφέλη fucoxanthin Υγείας

Βοηθά στην απώλεια βάρους

Ακόμα κι αν τρώτε το ίδιο όπως και πριν, fucoxanthin βοηθά στη μείωση του λίπους αποθηκεύεται σε περίσσεια. Μπορεί να κάψει λίπος, αλλά χωρίς άσκηση σε τακτική βάση, τα αποτελέσματα δεν θα είναι πολύ γρήγορα, απαιτώντας 5-16 εβδομάδες. Μπορεί επίσης να μειώσει τη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ, μειώνοντας επίσης το λίπος που τυλίγει τα ανθρώπινα όργανα (η πιο επικίνδυνη και αντιαισθητική λίπος).

Για γρήγορα αποτελέσματα, η διατροφή μας θα πρέπει να περιέχει πρωτεΐνες και πολλά λαχανικά, προκειμένου να ενισχύσει την απώλεια βάρους. Τρώτε πράσινα λαχανικά είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνει το έργο του μεταβολισμού μας πιο δύσκολο, εξαλείφοντας έτσι τους πόθους για ανθυγιεινών τροφίμων.

Επιπλέον, το σώμα καίει διπλάσιες θερμίδες εύπεπτος πρωτεΐνη αντί των υδατανθράκων. Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε πρωτεΐνες στη διατροφή μας, συμπεριλαμβανομένων δύο γεύματα την εβδομάδα με βάση το ψάρι.

Παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή, fucoxanthin θα βοηθήσει στην καύση του λίπους αποτελεσματικά, και θα αποθηκεύονται γρήγορα χαμηλότερα λιπαρά, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.

Μια ισορροπημένη διατροφή και η συνεχής άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσουν βάρος, αλλά, να πάρει μια μικρή ώθηση από fucoxanthin είναι πάντα ευπρόσδεκτη.


fucoxanthin

αποτρέπει διαβήτης

Fucoxanthin μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων ινσουλίνης και γλυκόζης μέσα στο αίμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διεγείρει την έκκριση του DHA που είναι υπεύθυνη για την αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και μειώνοντας τα τριγλυκερίδια (ένα είδος του λίπους που αναπτύσσει επί τη βάσει του γλυκά και αλκοόλ) και τα επίπεδα της LDL.

LDL είναι η λιποπρωτεΐνη που περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα χοληστερόλης (60-70% της ολικής χοληστερόλης). Ονομάζεται «η κακή χοληστερόλη», διότι αυτό λιποπρωτεΐνη διευκολύνει την αποθήκευση λιπιδίων στα τοιχώματα των αρτηριών. Τα υψηλά επίπεδα της LDL χοληστερόλης αντανακλούν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.

Εκτός από τη μείωση της χοληστερόλης, αυτό το καροτενοειδές εξισορροπεί επίσης το επίπεδο της ινσουλίνης, βοηθώντας μας να ελέγξουν τους πόθους ζάχαρης μας ευκολότερη.

Καρκίνος Αποτρέπει

Οι πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι fucoxanthin μπορεί να έχει αποτελέσματα αντι-όγκου, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μελέτες ακόμη να αποδείξει αν αυτό είναι αλήθεια ή υπάρχουν μόνο φήμες. Λέγεται ότι έχει αποτελέσματα επί του καρκίνου του προστάτη, μειώνοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να χρησιμοποιήσετε fucoxanthin ως συμπληρωματική θεραπεία για τον καρκίνο.


Πέρα από όλα αυτά, ενεργοποιεί μια ειδική πρωτεΐνη των κυττάρων που προάγει την φυσική απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους βοηθά και ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας. Βοηθώντας στην απώλεια βάρους, fucoxanthin δεν έχει πολλές παρενέργειες, είναι επωφελής για το κεντρικό νευρικό μας σύστημα. Μπορεί επίσης να συμβάλει στην οχύρωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ενισχύοντας τα μαλλιά μας, το δέρμα και τα νύχια. Επιπλέον, βοηθά στην αναγέννηση των ιστών του σώματος, θολώνοντας τη γήρανση του αποτελέσματος. Αυξάνει την ενέργεια και τη ζωτικότητα, την ενίσχυση του μεταβολισμού μας.

Brown φύκια, το οποίο περιέχει αυτό το ευεργετικό καροτενοειδών, περιέχει επίσης μία υψηλή συγκέντρωση πρωτεΐνης, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Brown φύκια περιέχει νάτριο, ασβέστιο, κάλιο, χλωριούχο, φώσφορο, ιώδιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο, απαραίτητα αμινοξέα, και βιταμίνες Β1, Β12, C, D, και Ε