Λειτουργία και εφαρμογή του εκχυλίσματος Macleaya Cordata

Το εκχύλισμα Macleaya Cordata είναι ένα είδος κτηνιατρικής ένεσης με καθαρισμό, αποτοξίνωση, πρήξιμο, αντιβακτηριακό, αντι-ιικό και αντιφλεγμονώδες. Εκχυλίζεται από την πλάτη macleaya cordata και την ανδρογραφία από την αιθανόλη κατά βήματα με εκχύλιση σταδιακά με αιθανόλη, μεικτή συμβατότητα και κρύο.

Πρόκειται για ένα καθαρό φυσικό πράσινο κτηνιατρικό φαρμακευτικό προϊόν το οποίο εξευγενίζεται από τη διαδικασία παραγωγής της βροχόπτωσης και της διαδικασίας απομάκρυνσης ακαθαρσιών. Έχει τις λειτουργίες της απομάκρυνσης θερμότητας και αποτοξίνωσης, πρήξιμο, αντιβακτηριακό, αντι-ιικό και αντιφλεγμονώδες. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της γρίπης των ζώων, της λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, της πνευμονίας, της πανώλης των χοίρων, της λοίμωξης του πεπτικού συστήματος, της λοιμώδους γαστρεντερίτιδας, της διάρροιας και της δυσεντερίας, της λευκής διάρροιας των χοιριδίων και του ίκτερου. Ασθένεια υψηλού πυρετού, ιική μόλυνση, χολέρα των πτηνών, πτύελα λευκού κοτόπουλου, κλπ.

Macleaya Cordata Extract

Η εφεύρεση ασκεί τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα συμβατότητας της συνδυαστικής επίδρασης της παραδοσιακής κινεζικής φαρμακευτικής σύνθεσης και αντικατοπτρίζει τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας στη βελτίωση της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και έχει τα πλεονεκτήματα της άνετης χρήσης, αξιοσημείωτη θεραπευτική δράση και σταθερή ποιότητα. Δεν υπάρχουν τοξικές παρενέργειες, δεν υπάρχουν υπολείμματα και δεν πληρούν τις τρέχουσες απαιτήσεις ανάπτυξης "πράσινου προϊόντος".

Η κινεζική φυτοθεραπεία (Macleaya cordata (Willd) RB [Bocconia cordata]) έχει τη λειτουργία της αποτοξίνωσης, της διόγκωσης και του εντομοκτόνου. Σύγχρονες φαρμακολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία ποικίλων φλεγμονών. Ως κύρια δραστική ουσία του εκχυλίσματος macleaya cordata, η αιματοξυλίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της macleaya cordata.

Η βακτηριοστατική δοκιμή in vitro και η κτηνιατρική κλινική δοκιμή έδειξαν ότι η ελάχιστη ανασταλτική συγκέντρωση (MIc) της ένεσης macleaya cordata στο Ε. Coli ήταν 7,81 μg / mL και ο συνολικός αποτελεσματικός ρυθμός θεραπείας του ίκτερου και της λευκής παιωνίας των χοιριδίων ήταν 80% η δοσολογία ήταν μικρό, χαμηλό κόστος και άλλα πλεονεκτήματα. Η έγχυση Macleaya cordata έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις και έχει καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα στην κίτρινη και λευκή παιώνια των χοιριδίων. Έχει αποδειχθεί ότι έχει καλές επιδράσεις στις κοινές ασθένειες πουλερικών όπως η χολέρα των πτηνών, η λευκή διάρροια κοτόπουλου και η διάρροια τυφοειδούς.