Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για οφέλη για το δέρμα

Σπόρων σταφυλιού είναι μια εξαιρετική πηγή των βιταμινών C και βιταμίνες E, είναι επίσης μια αντιοξειδωτικά που ονομάζεται ως φλαβονοειδή, μπορούν να βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας και μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Καθαρισμός, απολέπιση, moisturizers και άλλα προϊόντα, καθώς και πολλές επαγγελματικές θεραπείες, που περιλαμβάνουν σπασμένους σπόρους του σταφυλιού, σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα σε σκόνη και ακόμη και σε άλλα μέρη του σταφυλιού μπορεί να μας βοηθήσει να αντληθούν τα οφέλη.

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για προστασία του δέρματος

Αντιοξειδωτικά σε σπόρων σταφυλιού προστατεύουν τα κύτταρα από ασταθή μόρια που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα υγιή κύτταρα στο δέρμα και στο σώμα, σύμφωνα με μελέτες. Δύο από τα πιο διάσημα αντιοξειδωτικά σε σπόρων σταφυλιού είναι βιταμίνες Ε και C. εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού περιέχει πολλά συστατικά των φυτών, συμπεριλαμβανομένων Ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες, ή OPCs (Ολιγομερείς Proantho Cyanidins). OPCs είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, και σύμφωνα με μια έκθεση από τον Καναδά, OPCs εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού περιέχουν 20 φορές την αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης Ε και 50 φορές την αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C.  Είπε ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μπορούν να προστατεύσουν το σώμα από τη ζημία ήλιων. Το ήλιος μπορεί να βλάψει το δέρμα, προκαλώντας τις ρυτίδες, χρωστικής αλλαγές και καρκίνου του δέρματος.Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος

Προστατεύοντας το δέρμα από τη ζημία ήλιων θα διατηρηθεί, ή τη βελτίωση, τη συνολική εμφάνιση του δέρματος. Ερευνητές στα «Εφημερίδα του φαρμακευτικά τρόφιμα» να πούμε ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού οφέλη εμφάνιση του δέρματος με συγκόλληση με κολλαγόνο, που είναι το δομικό στοιχείο της υγιούς δέρματος, να διατηρήσει την υγεία του δέρματος κελί εκτός από την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η αντιοξειδωτική δύναμη των OPCs το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού πιστώνεται για αυτά τα οφέλη καθώς και.

Αντιοξειδωτικά, ή OPCs, μπορεί να προστατεύσει και τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι μόρια που βλάπτουν τα υγιή κύτταρα, έχουν ένα ελεύθερο ηλεκτρόνιο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το υγιών κυττάρων που έχουν καταστραφεί και κυτταρική δομή του δέρματος αποδυναμωθεί. Η αντιοξειδωτική δύναμη των σταφυλιών σπόρων εκχύλισμα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη ζημία. Ελεύθερες ρίζες μπορεί να αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα φθορά από τον ήλιο, τη ρύπανση, τσιγάρο καπνού και ακόμη και πίεση.