Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για bodybuilding

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού είναι ένα δραστικό συστατικό που εξάγεται από φύλλα πράσινου τσαγιού, κυρίως με πολυφαινόλες τσαγιού (catechins), καφεΐνη, αρωματικά έλαια, υγρασία, μέταλλα, χρωστικές ουσίες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες και τα συναφή. Οι πολυφαινόλες του τσαγιού είναι εκχυλίσματα τσαγιού και η σύνθεση του τσαγιού είναι πολύπλοκη. Περισσότερα από 600 ενώσεις έχουν βρεθεί σε εκχυλίσματα από τσάι.

Οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού (GTP) είναι το κύριο συστατικό του πράσινου τσαγιού, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου το 30% της ξηράς ουσίας. Το GTP εξάγεται από το τσάι και τα υποπροϊόντα του (τσάι, τσάι, χοντρό τσάι ή κλαδευμένα φύλλα). Δεδομένου ότι εκχυλίστηκε μόνο με οξικό αιθυλεστέρα ποιότητας τροφίμων, διατηρήθηκε η αρχική δομή του GTP και το προϊόν ήταν μια ωχροκίτρινη σκόνη.

Οι πολυφαινόλες του τσαγιού έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθαρίζουν τις ελεύθερες ρίζες κλπ. Και μειώνουν σημαντικά την περιεκτικότητα σε ολική χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνης χοληστερόλης υπερλιπιδαιμίας και ταυτόχρονα έχουν ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση και την προστασία της αγγειακής ενδοθηλιακής λειτουργίας. Το υπολιπιδαιμικό αποτέλεσμα των πολυφαινολών τσαγιού είναι επίσης ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το τσάι μπορεί να κάνει τους παχύσαρκους να χάσουν βάρος χωρίς να ανακάμψουν.

Green tea extract

Χρήση εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική και στην περίθαλψη. Τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα για καρδιαγγειακά και εγκεφαλοαγγειακά νοσήματα περιλαμβάνουν κάψουλες πολυφαινόλης τσαγιού κλπ., Και δισκία τύπου χυμού τσαγιού για λευκοπενία (ένα εκχύλισμα βραστού νερού από πράσινο τσάι) Made, τσαγιού πολυφαινόλες δισκία για φλεγμονή στο λαιμό κ.λπ. στην υγειονομική περίθαλψη, υπάρχουν διάφορα τσάγια υγείας, όπως τσάι τηλεόρασης για την πρόληψη της ακτινοβολίας της τηλεόρασης, τσάι αδυνατίσματος κλπ. στα καλλυντικά υπάρχουν αντηλιακά πολυφαινόλης τσαγιού, κρέμα δέρματος πολυφαινόλης τσαγιού, γέλη ζελέ λουτρό πολυφαινόλης τσαγιού, αποσμητικό τσαγιού, οδοντόπαστα αντι-ακάρεων, κλπ. Σε ξένες χώρες, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού έχουν χρησιμοποιηθεί για παρασκευή παρασκευασμάτων ενός συστατικού με διάφορες προδιαγραφές , όπως η Arkopharma, Γαλλία, και οι υγρές τσάντες τσαγιού, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως κατασταλτικά της όρεξης για απώλεια βάρους.