Εκχύλισμα του Gynostemma pentaphyllum

Το Gynostemma είναι πολύ πικρό, ακατάλληλο για διατροφικές διατροφές και δίαιτες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα υγείας. Το Gynostemma έχει αναπτύξει κόκκους, κόκκους, κάψουλες κλπ. Ωστόσο, ο χρόνος δεν είναι μακρύς, σταδιακά εξασθενεί και μπορεί να σχετίζεται με την κακή ευθυγράμμιση του Gynostemma pentaphyllum. Το Gynostemma δεν υποκαθιστά το ginseng επειδή δεν υπάρχει έλλειψη ginseng στην αγορά. Το Gynostemma πρέπει να αναπτυχθεί σύμφωνα με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Gynostemma pentaphyllum

Το Gynostemma pentaphyllum έχει τις λειτουργίες της μείωσης του λίπους στο αίμα, της ελάττωσης της αρτηριακής πίεσης, της αύξησης της στεφανιαίας αρτηρίας και της εγκεφαλικής ροής αίματος, της αντιγήρανσης, της ενίσχυσης, της ενίσχυσης της ανοσίας, της προστασίας του ήπατος, του καταπραϋντικού πόνου και του έλκους και της πρόληψης και θεραπείας της αρτηριοσκλήρυνσης, στεφανιαία νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, διαβήτη, παχυσαρκία, χρόνια ηπατίτιδα, χρόνια ατροφική γαστρίτιδα, χρόνια χολοκυστίτιδα, ασθένεια έλκους, βρογχίτιδα και άλλες ασθένειες έχουν πιο σημαντικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη χρόνια βρογχίτιδα στην κλινική πράξη. Είναι επίσης συμβατό με άλλα παραδοσιακά κινεζικά φάρμακα. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μείωση του λίπους στο αίμα, στην ενίσχυση της ανοσίας, στην καταπολέμηση του καρκίνου και στην καταπολέμηση της γήρανσης. Τα παρασκευάσματα συνταγογραφούμενα από Gynostemma που επί του παρόντος ερευνούνται και αναπτύσσονται κυρίως περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές δοσολογίας: δισκία, κόκκους, μείγματα, πόσιμο διάλυμα, κάψουλες, ενέσεις και τα παρόμοια.

1. Προϊόντα υγείας και τρόφιμα

Το Gynostemma μπορεί επίσης να κάνει φαρμακευτικό υγρό, κάψουλες και κόκκους. Χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος και την πρόληψη ασθενειών. Γυναικοθεραπευτικό φάρμακο Gynostemma: το φάρμακο είναι καλό, το Gynostemma pentaphyllum 9g, το ωμό ginseng 9g, το Ganoderma lucidum 30g, η γλυκόριζα 9g, οι κόκκινες ημερομηνίες 30g, μπορούν να προσθέσουν μια μικρή ποσότητα ζάχαρης ζάχαρης, μέλι και άλλα γλυκαντικά. Οι ηλικιωμένοι λαμβάνουν μακροχρόνια χρήση για την ενίσχυση και την καταπολέμηση της γήρανσης. Το τσάι υγείας Gynostemma, το Gynostemma pentaphyllum, το Gynostemma, το Gynostemma, τα πρόσθετα τροφίμων Gynostemma κ.λπ. έχουν αναπτυχθεί και διατεθεί στο εμπόριο.

2. Τροφές και πρόσθετα

Στον κλάδο της κτηνοτροφίας, με την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και της υδατοκαλλιέργειας, τα προβλήματα των φαρμάκων και των πρόσθετων ζωοτροφών έχουν προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων. Τα φάρμακα Gynostemma pentaphyllum και τα πρόσθετα τροφίμων δεν περιέχουν μόνο διάφορα ιχνοστοιχεία, αλλά έχουν επίσης στομάχι, φλεγμονή, βακτηριοστατική και βελτίωση. Ο ρόλος της ανοσίας μπορεί να ρυθμίσει το νευρικό σύστημα και τις ενδοκρινικές δραστηριότητες και να συμβάλει στην αύξηση της όρεξης των πουλερικών, των ζώων, των ψαριών και των γαρίδων και στη βελτίωση της χρησιμοποίησης των ζωοτροφών. Μπορεί να διαπιστωθεί ότι το Gynostemma pentaphyllum ως φυτικό πρόσθετο ζωοτροφών χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των ζώων και των πουλερικών και την πρόληψη και τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών και έχει καλή προοπτική εξέλιξης.

3. Καλλυντικά

Επειδή έχει τις λειτουργίες της καθυστέρησης της γήρανσης, των μαύρων μαλλιών και της ομορφιάς, έχει υψηλή αναπτυξιακή αξία στη βιομηχανία καλλυντικών. Για παράδειγμα, μπορεί να αναμιχθεί με σαπωνίνη ginseng και στεατικό οξύ για να παρασκευάσει λοσιόν, καλλυντική κρέμα και σαπούνι. Αν και η έρευνα εφαρμογής του Gynostemma pentaphyllum έχει γίνει σταδιακά ένα καυτό σημείο, πολλές λειτουργίες του Gynostemma pentaphyllum δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πλήρως, έτσι το Gynostemma pentaphyllum έχει μεγάλη αναπτυξιακή αξία και αναπτυξιακό δυναμικό.

Gynostemma pentaphyllum extract

Προοπτικές

Ως φάρμακο και ομοιογενές φυτό τροφίμων, το Gynostemma pentaphyllum έχει πλούσια θεραπευτικά αποτελέσματα και μοναδικές επιδράσεις στην υγεία και έχει ευρείες προοπτικές ανάπτυξης και αξιοποίησης. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν γίνει πολλά δρώμενα για τον εντοπισμό, την καλλιέργεια, τη χημική σύνθεση και τις φαρμακολογικές επιδράσεις του Gynostemma pentaphyllum στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχει βρεθεί ότι περιέχει ένα ευρύ φάσμα χημικών συστατικών, ευρείες φαρμακολογικές δραστηριότητες, ακριβή θεραπευτικά αποτελέσματα και ήπιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Η αγορά είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη και τα ευρήματα αυτά παρέχουν μια επιστημονική βάση για την ανάπτυξη του Gynostemma pentaphyllum.