Οφέλη εκχύλισμα Hawthorn

Το εκχύλισμα του Hawthorn εξάγεται από φρούτα Hawthorn. Το χρήσιμο συστατικό του είναι φλαβονούχο. Η εμφάνισή του είναι καφέ-κόκκινη ή καστανοκίτρινη σκόνη. Έχει καρδιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να αναστέλλει έντονα την υπεροξειδάση του θυρεοειδούς, αντικαρκινικό, αντιυπερτασικό, αντιμικροβιακό, ενεργοποιώντας το αίμα και στασιμότητα στο αίμα, και να μειώνει τα λιπίδια του αίματος.

Hawthorn extract

Λεπτομέρειες για το εκχύλισμα μοσχοκάρυδας.

(1) Επίδραση ενίσχυσης της καρδιάς: Το Hawthorn έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συσταλτικότητας του μυοκαρδίου, την αύξηση της καρδιακής έκθεσης και την επιβράδυνση του ρυθμού.

(2) Επίδραση στη ροή αίματος στη στεφανιαία και στην κατανάλωση οξυγόνου στο μυοκάρδιο: Το εκχύλισμα του Hawthorn και τα συνολικά φλαβονοειδή μπορούν να αυξήσουν τη ροή αίματος της στεφανιαίας, να μειώσουν την κατανάλωση οξυγόνου στο μυοκάρδιο και το ποσοστό χρήσης του οξυγόνου στο μυοκάρδιο.

(3) Η επίδραση του hawthorn στη θρεπτική αιματική ροή του μυοκαρδίου: Ο Hawthorn μπορεί να αυξήσει τη ροή αίματος του μυοκαρδίου σε ορισμένο βαθμό. Η επίδραση του hawthorn στη διατροφική ροή αίματος του μυοκαρδίου μπορεί να σχετίζεται με την επέκταση της στεφανιαίας αγγειακής κλίνης και τη βελτίωση της στεφανιαίας κυκλοφορίας.

(4) Προστατευτική επίδραση στην πειραματική ισχαιμία του μυοκαρδίου: Το Hawthorn έχει προστατευτική επίδραση στην οξεία ισχαιμία του μυοκαρδίου που προκαλείται από τη θειική ισοπροτερενόλη σε ινδικά χοιρίδια. Το εκχύλισμα μοσχοκάρυδου μπορεί να αποτρέψει ή να ανακουφίσει την ισχαιμία του μυοκαρδίου ή τη νέκρωση που προκαλείται από ισοπροτερενόλη.

(5) Αντιυπερτασική δράση: Το εκχύλισμα αιθανόλης του Hawthorn έχει διαρκές αντιυπερτασικό αποτέλεσμα.

(6) Υπολιπιδαιμική επίδραση: Τα διάφορα εκχυλίσματα του Hawthorn έχουν σαφή υπολιπιδαιμική επίδραση σε διάφορα μοντέλα υψηλού λίπους διαφορετικών ζώων, τα οποία μπορούν να ανταγωνίζονται την αύξηση της περιεκτικότητας σε χοληστερόλη και τριγλυκερίδια στον ορό που προκαλείται από τη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

image

Φαρμακευτική αξία

Το Hawthorn έχει σημαντική φαρμακευτική αξία από την αρχαιότητα. Έχει γίνει ένα καλό φάρμακο για την αναζωογόνηση της σπλήνας και την ορεκτική γεύση του στομάχου, την εξάλειψη της τροφής και την επίλυση της στασιμότητας, την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και την επίλυση του φλέγματος. Το Hawthorn περιέχει ζάχαρη, πρωτεΐνη, λίπος, βιταμίνη C, καροτίνη, καλιτίνη και άλλες ουσίες. Το εκχύλισμα του Hawthorn έχει τα αποτελέσματα της μείωσης του λιπιδίου του αίματος, της αρτηριακής πίεσης και της ενίσχυσης της καρδιάς. Το εκχύλισμα του Hawthorn έχει μια συγκεκριμένη ανασταλτική επίδραση στην ανάπτυξη, τον πολλαπλασιασμό και τη διήθηση και τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων in vivo.