Γιατί το Hawthorn Extract είναι καλό για την αρτηριακή πίεση και τα κυκλοφορικά προβλήματα;

Οι φυσικές χημικές ουσίες στο ένζυμο του εκχυλίσματος της φελλομάζας στο σώμα προκαλούν συστολή των αιμοφόρων αγγείων. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία είναι πολύ σφιχτά, το αίμα πρέπει να εξαναγκάζεται να στρέψει τα τοιχώματα των αγγείων για να κυκλοφορήσει σε όλο το σώμα.


Ωστόσο, όταν το εκχύλισμα hawthorn εμποδίζει τη συστολή και αντ 'αυτού επιτρέπει στα αιμοφόρα αγγεία να διασταλούν ή να ανοίξουν ευρεία, η αρτηριακή πίεση μειώνεται σημαντικά. Ένα φλαβονοειδές στο Hawthorn που ονομάζεται ρουτίνη κάνει το αιμοφόρο αγγείο πιο ελαστικό ώστε να μπορεί να κάμπτεται καθώς το αίμα κυκλοφορεί. Η ροή του αίματος σε όλο το σώμα γίνεται πιο αποτελεσματική, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση. Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι γνωστή ως υπέρταση. Η χρήση του εκχυλίσματος του Hawthorn για υπέρταση έχει ασκηθεί από το 1600.


hawthorn extract


Η χαλάρωση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με μια σειρά από σχετικές ασθένειες, όπως η στηθάγχη και η αρρυθμία.


Οι άνθρωποι που πάσχουν από στηθάγχη έχουν συχνά πόνο στο στήθος, επειδή δεν υπάρχει αρκετό αίμα που ρέει στην περιοχή της καρδιάς τους. Η έρευνα δείχνει ότι το εκχύλισμα μούρων του Hawthorn μπορεί να ανακουφίσει τη στηθάγχη μετά από λιγότερο από ένα μήνα χρήσης.


Τα προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος, όπως η ύπαρξη κρύων χεριών ή ποδιών λόγω έλλειψης αίματος στα άκρα, μπορούν επίσης να λυθούν με τη θεραπεία της ροής του αίματος με εκχύλισμα μοσχίδος.