Οφέλη για την υγεία των πικρό πεπόνι

Πικρό πεπόνι μεγαλώνει καλά σε τροπικά κλίματα, το οποίο είναι ο λόγος που καλλιεργείται κυρίως στη νοτιοανατολική Ασία. Πικρό πεπόνι είναι στην οικογένεια αγγούρι και το φυτό αναπτύσσεται γρήγορα και είναι μια κληματαριά με λεπτούς βλαστούς.

Οφέλη για την υγεία των πικρό πεπόνι

Πικρό πεπόνι έχει δεκάδες οφέλη και πικρό πεπόνι υποστηρίζει τη συνολική υγεία του οργανισμού. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη των πικρή κολοκύνθη (πεπόνι).

- Πικρό πεπόνι είναι ένα λαχανικό με λίγες θερμίδες μόλις 17 θερμίδες ανά 100 γρ. Λοβοί του είναι πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, και αρκετές βιταμίνες και μέταλλα.- Πικρό πεπόνι έχει υψηλή συγκέντρωση του phytonutrient πολυπεπτιδίου-p, το οποίο είναι γνωστό ότι μειώνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Περιέχει επίσης ένα ισχυρό ένωση που ονομάζεται charantin , η οποία αυξάνει τη σύνθεση γλυκογόνου στο ήπαρ, τους μύες και το λιπώδη ιστό.

- Οι λοβοί των πικρό πεπόνι είναι μια μεγάλη πηγή φολικών, με μια μερίδα περιέχει περίπου 18% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας.

- Βάμμα πικρά πεπόνι λέγεται για να βοηθήσει έλεγχο του διαβήτη με τη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Επιπλέον, το πικρό πεπόνι μπορεί επίσης να βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής ινσουλίνης.

- Η βιταμίνη Α και άλλες ενώσεις αντι-γήρανσης που βρέθηκαν στο πικρή μαλλιά υποστήριξη πεπόνι βοήθεια και την υγεία του δέρματος. Πικρό εκχύλισμα πεπόνι χρησιμοποιείται συνήθως ως μια φυσική θεραπεία αντι-γήρανσης που οφείλεται σε ισχυρή κολλαγόνου της ενισχύοντας τις χρήσιμες ενώσεις.

- Η βιταμίνη C είναι παρούσα σε επίπεδα αφθονίας στο πικρό πεπόνι. 100g της rad pod περιέχει περίπου 84mg βιταμίνης-C. Ανοσοποιητικό τόνωση οφέλη της βιταμίνης C είναι πολύ γνωστή και αμέσως αισθάνθηκε μετά την κατανάλωση πικρό πεπόνι.

- Τα φλαβονοειδή όπως η βήτα-καροτίνη , α-καροτίνη και λουτεΐνη βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες και άλλες επιβλαβείς ουσίες στο σώμα που προκαλεί την ασθένεια και την ασθένεια.

- Εκχύλισμα Biter πεπόνι βοηθά στη ρύθμιση της πέψης και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τη δυσπεψία, δυσκοιλιότητα και άλλα πεπτικά προβλήματα.

- Ορισμένες παλαιότερες έρευνες δείχνουν ότι το πικρό πεπόνι μπορεί να είναι αποτελεσματική στη διαχείριση και τη θεραπεία του HIV.