Οφέλη για την υγεία από φυσικό αγνό πεύκο εκχύλισμα σκόνη

1. pine φλοιός εκχύλισμα έχει ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικές ενώσεις που προστατεύουν τα κύτταρα από τα επιβλαβή μόρια που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Έχει αποδειχθεί ότι ο PBE είναι ένα πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες από ό, τι είτε βιταμίνη C ή βιταμίνη ε.

2. pine φλοιός εκχύλισμα σκόνη υποστηρίζει σχηματισμό κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος και των συνδετικών ιστών.

3. εκχύλισμα φλοιού πεύκου είναι μια φυσική θεραπεία για το άσθμα σε παιδιά και ενήλικες.

4. pine φλοιός εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την LDL (κακή) χοληστερόλη και την αύξηση της HDL (καλή) χοληστερόλη.

5. εκχύλισμα φλοιού πεύκου είναι ευεργετικό για τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως χαμηλό πόνο στην πλάτη, το πυελικό άλγος και πόνος οφείλεται σε κιρσούς.

6. εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία, όπως αυτή από τον ήλιο. Επίσης, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος? ως εκ τούτου, είναι ευεργετική στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος. Πιστεύεται επίσης να βοηθήσει τις χρωστικές ουσίες του δέρματος και άλλες σχετικές ασθένειες όπως το μέλασμα δερμάτων.7. εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να βελτιώσει την ανοχή στην χημειοθεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο.

8. pine φλοιός εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη για τον έλεγχο της αλλεργίας.

9. εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει την κυκλοφορία στα χέρια σας, πόδια, και μικρό μάτι τριχοειδή αγγεία.

10. εκχύλισμα φλοιού πεύκου είναι αποτελεσματικό στη μείωση μυϊκούς πόνους και κράμπες σε αθλητές.

11. εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια.

12. εκχύλισμα φλοιού πεύκου μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου, η οποία με τη σειρά του μπορεί να μεταχειριστείτε τις στυτικές δυσλειτουργίες.

13. εκχύλισμα φλοιού πεύκου βοηθά στην προώθηση της παράδοσης των ενέργεια και οξυγόνο στα κύτταρα του σώματος και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της βιταμίνης C στο σώμα.

14. εκχύλισμα φλοιού πεύκου είναι αποτελεσματική στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμβοές, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος κοχλιακό.