Οφέλη για την υγεία από τη χρήση φυσικού Pterostilbene

Ένας αριθμός από μελέτες έχουν δείξει ότι pterostilbene έχει πολλά οφέλη για την υγεία για τον άνθρωπο.

1. καρδιακή υγεία

Pterostilbene δείχνει υπόσχεση για προστασία κατά της αθηροσκλήρωσης ή σκλήρυνσης των αρτηριών, σύμφωνα με ένα 2012 μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Apoptosis. Σε δοκιμές σε ανθρώπινα κύτταρα και σε ποντίκια, οι επιστήμονες, φαίνεται ότι pterostilbene μπορεί να αναστέλλει τη συσσώρευση της χοληστερόλης LDL ή κακή χοληστερόλη.

Η μελέτη επίσης διαπίστωσε ότιPterostilbeneμπορεί να βοηθήσει την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, μια καταστροφική βιολογική διαδικασία, η οποία πιστεύεται ότι είναι ένας βασικός παράγοντας στην ανάπτυξη της καρδιακής νόσου.2. Αλτσχάιμερ #39; s νόσος

Pterostilbene μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από Alzheimer #39; s νόσου και της γήρανσης που σχετίζονται με γνωστική εξασθένηση, σύμφωνα με μια μελέτη που βασίζεται σε ζώο, που δημοσιεύθηκε στην νευροβιολογία της γήρανσης, το 2012. Σε δοκιμές σε ποντίκια, οι συντάκτες καθορίζεται ότι pterostilbene μπορεί να βοηθήσει τη διατήρηση γνωστικής λειτουργίας, εν μέρει από τη μείωση της φλεγμονής.


3. καρκίνος

Μια σειρά από προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι pterostilbene μπορεί να προσφέρει οφέλη αντι-καρκίνου. Σε μια έκθεση 2012 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της χειρουργική έρευνα, επιστήμονες διαθέσιμη έρευνας για pterostilbene ως πράκτορας αντι-καρκίνου και βρέθηκαν ότι pterostilbene μπορεί να εμποδίζουν την ανάπτυξη καρκίνου μεταβάλλοντας κύκλων κυττάρων καρκίνου, προκαλώντας απόπτωση (ένα είδος του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου που είναι απαραίτητη για να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων) και αναστέλλοντας την μετάσταση (η εξάπλωση του καρκίνου από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο).

Η αναθεώρηση, επίσης, καθορίζεται ότι pterostilbene #39; s αντιοξειδωτικές επιδράσεις μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην προστασία του καρκίνου.


Τι #39; s περισσότερο, διάφορες πρόσφατες μελέτες που βασίζονται σε ζώο και μελέτες με ανθρώπινα κύτταρα, διαπίστωσαν ότι pterostilbene μπορεί να είναι αποτελεσματική για την προστασία έναντι του καρκίνου του μαστού, καρκίνο του προστάτη και του καρκίνου του παχέος εντέρου.