Πώς Milk Thistle Σπόρων εργασίας;

Γάλα σπόρων γαϊδουράγκαθο (Silybum marianum) έχει μια ιστορία που χρονολογείται πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια ως ένα από τα αγαπημένα μεταξύ βοτανολόγοι για τα θετικά αποτελέσματα για το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη. Οι αρχαίοι φιλόσοφοι Πλίνιος και ο Γαληνός και οι δύο εξήρε το βότανο για τον καθαρισμό του ήπατος. Τώρα, γαϊδουράγκαθο γάλα είναι ένα από τα πιο καλά ερευνηθεί φυτά για εφαρμογές υποστήριξης του ήπατος.

Ποιο είναι το ενεργό συστατικό του Milk Thistle Σπόρων;

Οι σπόροι περιέχουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις της δραστικής ένωσης, η σιλυμαρίνη. Σιλυμαρίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που μειώνει την παραγωγή ελεύθερων ριζών και την οξειδωτική βλάβη. Μπορεί επίσης να αναστέλλουν την πρόσδεση των τοξινών στο ήπαρ. Στα ζώα, η σιλυμαρίνη μειώνει τη βλάβη του ήπατος που προκαλείται από ακεταμινοφαίνη και έχει αποδειχθεί ότι έχει θετική επίδραση στην αλκοολική ηπατική νόσο, η ηπατίτιδα και ηπατικά προβλήματα που προκαλείται από τοξίνες. Είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γαϊδουράγκαθο γάλα έχει ένα καλό ιστορικό ασφαλείας? ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και σοβαρή τοξικότητα δεν έχει αναφερθεί, ούτε έχουν αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Εφαρμογές του ήπατος Υποστήριξη

Με την έρευνα που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για περισσότερα παραδείγματα της παραδοσιακής ιατρικής για να μεταφερθεί με επιτυχία σε σύγχρονες ιατρικές επεμβάσεις, το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ στο Κεμπέκ αξιολόγησε το προστατευτικό δυναμικό του εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθο γάλα σε τραυματισμό μεταμόσχευση ήπατος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι silibinin δείχνει υπόσχεση για την προστασία του ήπατος από ορισμένες ζημιές.

Γάλα γαϊδουράγκαθο είναι ενδημικό στη Μεσόγειο και τα στελέχη, επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τρώγονται τακτικά από εκείνους στην περιοχή για τη μείωση της οξειδωτικής βλάβης στο ήπαρ και των χοληφόρων οδών. Η οξειδωτική βλάβη πιστεύεται ότι είναι ένας από τους κύριους μηχανισμούς που εμπλέκονται σε όλες σχεδόν τις χρόνιες ηπατικές διαταραχές. Συνολικά, κατά τη διερεύνηση της αξίας των φυτικών θεραπείες για διαταραχές του ήπατος, γαϊδουράγκαθο γάλα είναι υψηλού ενδιαφέροντος λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής ικανότητας του.

Σπόρος γαϊδουράγκαθο γάλα έχει ακόμα εξεταστεί για μια πιθανή ρόλο στη μάχη της ηπατίτιδας C στο Πακιστάν, όπου η μόλυνση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.


Milk Thistle Απόσπασμα Silymarin

Πώς Milk Thistle Σπόρων εργασίας;

Γάλα οφέλη εκχύλισμα γαϊδουράγκαθο, σε μεγάλο βαθμό, οφείλεται στο δραστικό συστατικό αντιοξειδωτικό που ονομάζεται silymarin. Silymarin είναι ένα συγκρότημα βιοφλαβονοειδών και το ήπαρ προστατευτική ένωσης που υπάρχει στους σπόρους που υποστηρίζει την αποτοξίνωση και την ανανέωση του ήπατος.

Οι τρεις κύριες σιλυμαρίνη φλαβονοειδή συστατικά είναι:

σιλυμπίνη (silibinin)

σιλυδιανίνη (σιλιδιανίνη)

σιλυκριστίνη (σιλικριστίνη)

Από τα τρία, η έρευνα δείχνει, σιλυβίνη είναι η πλέον επωφελής αυτών των δραστικών συστατικών, συνήθως που αποτελούν περίπου το 50-70% του μορίου silymarin.

Silymarin επισκευές το ήπαρ διεγείροντας την πρωτεϊνική σύνθεση και την αλλαγή του εξωτερικό στρώμα των κυττάρων του ήπατος. Αυτή η διαδικασία αναστέλλει τις τοξίνες από να πάρει μέσα, μπλοκάροντας τους καθώς και την αφαίρεσή τους από το σώμα.

Σε διπλά τυφλές μελέτες εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σιλυμαρίνη στο γάλα γαϊδουράγκαθο είναι εξαιρετικά επωφελής, αντισταθμίζοντας τις επιπτώσεις των τοξινών και την επιτάχυνση της διαδικασίας της αναγέννησης των κυττάρων στο κατεστραμμένο ιστό του ήπατος.