Πώς λειτουργεί το Wild Yam Extract;

Άγριο εκχύλισμα φρυγανιάς, το οποίο είναι ένα πολυετές φυτό διοσκόρειας χόρτο, λιάνα μήκους από 1 έως 4 μέτρα.

Υπάρχουν περισσότερα από 600 είδη άγριων φραγκοσυκιών. Ορισμένες από αυτές καλλιεργούνται ειδικά ως πηγή διοσγενίνης για εργαστήρια που χρησιμοποιούν για την παρασκευή στεροειδών. Αυτά τα είδη γενικά δεν τρώγονται λόγω πικρής γεύσης. Μόνο 12 από τα 600 είδη θεωρούνται βρώσιμα.


Φυσική προγεστερόνη που χτυπά το σώμα της γυναίκας με τα τρόφιμα, εξομαλύνει την ισορροπία των ορμονών, ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο, καταπολεμά τον πόνο που σχετίζεται με την εμμηνόπαυση.


Wild yam extract

 

Η φυσική προγεστερόνη έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό από τις γυναίκες για να αποφευχθεί η αποβολή-οι γιατροί εξακολουθούν να το συνταγογραφούν στις πρώτες εγκυμοσύνες. Ως αγγειοδιασταλτικό, το εκχύλισμα άγριου φλοιού ισχύει και για τους σπασμούς και τους σπασμούς που σχετίζονται με το σύνδρομο της προ-εμμηνορροϊκής έντασης. Σύμφωνα με μια μελέτη κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν φυτοπρογεστερόνη, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ασθενειών όπως ο καρκίνος του μαστού και ο καρκίνος του παγκρέατος.

 

Εκτός από το εκχύλισμα άγριου φλοιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αρτηριακής σκλήρυνσης, του εγκεφάλου και των καρδιακών αγγείων, ως εκ τούτου, για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μειώνει τους πονοκέφαλους, τον εμβοή, καταπολεμά την γρήγορη κόπωση, ευερεθιστότητα, βελτιώνει τη διάθεση, τον ύπνο, τη μνήμη.