Πώς Olive Leaf Extract μειώσει την αρτηριακή πίεση;

Πώς Olive Leaf Extract μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πίεσης του αίματος;

Ελαιοευρωπαΐνη συμβάλλει σε λίγες διαφορετικούς τρόπους για να μειώσει την αρτηριακή πίεση. Η πιο άμεση είναι ότι έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι στις σωστές ποσότητες, o leuropein θα προκαλέσει τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν και να διευρυνθεί, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος. Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι αποτέλεσμα της κάτι που προκαλεί την καρδιά σας να ασκήσει περισσότερη δύναμη από το κανονικό για να πάρει την άντληση του αίματος σε όλο το σώμα. Μεγαλύτερη περάσματα σημαίνει ότι η ροή είναι πιο εύκολη, και απαιτείται λιγότερη δύναμη.


Olive Leaf Extract Oleuropein


Ο δεύτερος τρόπος εκχύλισμα φύλλων ελιάς ολεουροπεΐνη βοηθά την πίεση του αίματος είναι επειδή είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ένας τύπος χημικής ουσίας που μπορεί να εισαχθεί στο σώμα μέσω έξω μέσα (εισπνοή καπνού, πόσιμο, ορισμένα τρόφιμα, κλπ) ή ως παραπροϊόν ορισμένων από τις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Οι ελεύθερες ρίζες είναι πολύ δραστικές και ήθελα να την οξείδωση (αντίδραση) με σχεδόν οτιδήποτε έρθει σε επαφή με, δημιουργώντας μια ανεπιθύμητη αντίδραση που καταλήγει να καταστραφεί ό, τι κυττάρων επηρεάζεται και συνήθως οδηγεί σε μια αλυσιδωτή αντίδραση.


Αυτό επηρεάζει την αρτηριακή πίεση με δύο τρόπους. Το πρώτο είναι ότι οι αντιδράσεις που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων. Το δεύτερο είναι ότι η διαδικασία βοηθά LDL χοληστερόλης (η «κακή» χοληστερόλη) τηρούν την πλευρά των αιμοφόρων αγγείων. Και οι δύο αυτές επιδράσεις μπορεί να περιορίσει το διαθέσιμο χώρο μέσα στο δοχείο και καταλήγουν σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Olive ελευρωπαΐνη εκχύλισμα φύλλων παρεμβαίνει σε αυτή τη διαδικασία οξείδωσης και να μπλοκάρει από την ολοκλήρωση.