Είναι εκχύλισμα Epimedium επωφελής για τις γυναίκες;

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι σημειώνεται epimedium εκχύλισμα με icariin έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Οι ερευνητές πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τη ρύθμιση η λειτουργία της ορμόνης, προστατεύει την καρδιά, τη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου και ισορροπώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Ό, τι τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι η αντι-γήρανση, ενεργοποίηση και τόνωση της λίμπιντο ιδιότητες. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν Horny Goat Weed μπορεί να πάρει τα ακόλουθα οφέλη για την υγεία.

1. αντι-γήρανσης

Στη μελέτη, οι ερευνητές παρατήρησαν σημαντικά οφέλη του epimedium στις γυναίκες, με την ικανότητά της να επαναφέρετε νεότερων επίπεδα μεταβολιτών σχετιζόμενη με την ηλικία όπως η καρνοσίνη, νουκλεοτίδια και αμινοξέα. Ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του epimedium προστασία του οργανισμού από τη ζημία ελεύθερων ριζοσπαστών γήρανσης.

2. τονώνει την λίμπιντο

Εκχύλισμα Epimedium με icariin να ενθαρρύνει τη ροή του αίματος, που είναι ένα βασικό στοιχείο για την σεξουαλική επιθυμία και επίσης παρέχει αλκαλοειδή και φυτικές στερόλες που έχουν παρόμοιες δράσεις όπως η τεστοστερόνη. Παρά το γεγονός ότι η τεστοστερόνη είναι συχνά θεωρείται μια αρσενική ορμόνη, αλλά άνδρες και γυναίκες μπορούν να παράγουν αυτό σημαντικό στεροειδούς ορμόνης, παίζει σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.


3. εξισορροπεί τις ορμόνες

Εκχύλισμα EpimediumΦυσικά μπορεί να εξισορροπεί την λειτουργία της ορμόνης. Το αποτέλεσμα αυτό είναι χρήσιμο για τις γυναίκες βιώνουν ορμονικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια του PMS ή την εμμηνόπαυση. Το βότανο μπορεί επίσης να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης επικίνδυνες παρενέργειες που σχετίζονται με πολλές θεραπείες ορμονικής.

4. ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Μελέτες έχουν δείξει ότι εκχύλισμα ζιζάνιο horny κατσίκα μπορεί να ενθαρρύνει ισορροπημένα επίπεδα οιστρογόνων και της οιστραδιόλης στις γυναίκες, ας ελπίσουμε ότι παρέχουν μια ευεργετική επίδραση για εκείνους με την εμμηνόπαυση. Σε μία μελέτη, οι ερευνητές συνέκριναν εκχύλισμα epimedium ενάντια σε μια κοινή θεραπεία εμμηνόπαυση. Διαπίστωσαν ότι οι φυσικές φυτικές χημικές ουσίες στο epimedium, όπως icariin, αποδεικνύεται δυναμικές επιδράσεις των Βιοδραστικότητα περισσότερο από ένα συμβατικό εμμηνόπαυση φάρμακο. Epimedium είναι γνωστό ως προσαρμογόνο, μπορεί να βοηθήσει γυναίκες προσαρμογή σε ορισμένες αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και το περιβάλλον.

5. υποστηρίζει την σκελετική υγεία

Icariin στο epimedium μπορεί να αποτρέψει την απώλεια οστού σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Μια μελέτη που εμφανίζεται μια σημαντική διαφορά στην υγεία των οστών μεταξύ μιας ομάδας γυναικών, λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα epimedium από την ομάδα που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

6. καταπραΰνει τις επώδυνες ενώσεις

Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική χρησιμοποιεί συχνά epimedium ως μια φυσική θεραπεία για κοινή δυσφορία — μια κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής ενός ατόμου αρνητικά και θα είναι μια τεράστια, συνεχής ενέργεια διαρροή.