Φυσικά τρόφιμα για τη βελτίωση ανοσοποιητικό σας σύστημα

Μερικά ορισμένα τρόφιμα έχουν ειδικές ιδιότητες που έχουν συνδεθεί με τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν ορισμένες ιδιότητες που δεν στοχεύουν μόνο την υγεία της καρδιάς, αλλά και να συμβάλει στη βελτίωση βακτήρια του εντέρου, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει θετικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Όπως εκδοχή της φύσης των αντιβιοτικών, τα τρόφιμα αυτά κάνουν τα μεγάλα τρόφιμα για να συμπεριλάβει στη διατροφή σας αν είστε ήδη άρρωστοι ή προσπαθούν να εμποδίσουν να αρρωστήσει.

 

1. σκόρδο

Το σκόρδο και το σκόρδο εκχυλίστε s παρέχουν προστασία κατά των ελευθέρων ριζών στο σώμα μέσω δισουλφιδικών αλλύλιο, alliin, allicin, και αλλυλ κυστεΐνη, τα οποία όλα είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Έχουν επίσης συνδεθεί με την καλύτερη υγεία του εντέρου, η οποία βελτιώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε μεγάλο βαθμό βρίσκεται στο πεπτικό σύστημα, διατηρώντας έτσι την καλή σας βακτήρια υγιείς με τροφές όπως το σκόρδο (και τα κρεμμύδια) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού φυσικά.


2. Τα κρεμμύδια

Κρεμμύδια, με το φλαβονοειδές κερκετίνη, βοηθούν στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών στο σώμα μέσω της αναστολής της οξείδωσης λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας, προστασία και αναγέννηση της βιταμίνης Ε, και αδρανοποιώντας τις βλαβερές συνέπειες των ιόντων χηλικού μετάλλου. Όπως και το σκόρδο, επίσης ενισχύουν το πεπτικό σας σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα με τη σίτιση καλά βακτήρια που κρατά το έντερό σας υγιές.

κρεμμύδια

3. Λάχανο

Επαφή φαινολική, ή η συγκέντρωση των φλαβονοειδών / αντιοξειδωτικά είναι ο κύριος λόγος κρεμμύδια είναι τόσο ισχυρή είναι για την αποτροπή ασθενειών, όπως το κρύο ή τη γρίπη. Φρέσκα και τουρσί κόκκινο λάχανο έχουν την υψηλότερη συνολική φαινολική περιεκτικότητα των διαφόρων τύπων λάχανο. Η αντιοξειδωτική ικανότητα των πρώτων και των μεταποιημένων λάχανα σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την περιεκτικότητά τους σε πολυφαινόλες, όπως καμπφερόλη , quercetin , και απιγενίνη .

 

4. Τζίντζερ

Ginger είναι ένας πολύ γνωστός αντιβακτηριακή τρόφιμα που έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματική έναντι βακτηριακών λοιμώξεων staph από αντιβιοτικά, σκοτώνοντας τα καρκινικά κύτταρα, που έχουν αντι-φλεγμονώδη, επίλυση φλεγμονές του εγκεφάλου, και διευκολύνοντας προβλήματα του εντέρου.


Αποκτήστε περισσότερο φυσικό εκχύλισμα βοτάνων για την ενίσχυση της ανοσίας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!