Φυσικό εκχύλισμα μέντας


Περιγραφή προϊόντος:

Mentha (επίσης γνωστή ως μέντα, από την ελληνική Μίνθας, Γραμμική Β mi-ta) είναι ένα γένος φυτών της οικογένειας Lamiaceae (οικογένεια της μέντας). Τα είδη που δεν είναι σαφώς διακριτές και οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των ειδών που κυμαίνεται από 13 έως 18. Ο υβριδισμός μεταξύ ορισμένων από τα είδη που εμφανίζεται φυσικά. Πολλά άλλα υβρίδια, καθώς και πολλές ποικιλίες, είναι γνωστές στην καλλιέργεια.

 

Η μενθόλη είναι μια οργανική ένωση παρασκευάζεται συνθετικά ή να λαμβάνονται από cornmint, μέντα ή άλλα έλαια μέντας. Είναι ένα κηρώδες, κρυσταλλική ουσία, διαφανές ή λευκό στο χρώμα, το οποίο είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου και τήκεται ελαφρώς παραπάνω. Η κύρια μορφή της μενθόλης που υπάρχουν στη φύση είναι η μενθόλη, η οποία έχει εκχωρηθεί η διαμόρφωση. Μινθόλη έχει τοπικό αναισθητικό και αντιερεθιστικού ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως για την ανακούφιση μικρό ερεθισμό του λαιμού. Η μενθόλη ενεργεί επίσης ως ένας αδύναμος αγωνιστής κάπα οπιοειδούς υποδοχέα.

 

Κύρια Καθήκοντα:

1. Έχετε τη λειτουργία της που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση του εντέρου κολικούς, φουσκωμένος δυσπεψία και των συναφών όρων?

2. Έχετε τη λειτουργία του που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ελκώδους συνθήκες των εντέρων?

3. Έχετε τη λειτουργία της που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση από τον κνησμό, φλεγμονές, και

ένα avariety των αναπνευστικών παθήσεων. Έλαιο μέντας είναι επίσης μια μεγάλη

αποχρεμπτικό?

4. Έχετε τη λειτουργία της λόγω της βακτηριοκτόνο και αντιβιοτική δράση, μπορεί να αποτρέψει τα κρυολογήματα ιούς και ασθένειες του στόματος, η οποία θα φρεσκάρετε την αναπνοή?

5. Έχετε τη λειτουργία της που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ερυθράς, της ιλαράς, πόνο στο στήθος και

υποχονδρία.