Το όφελος του ελαιολάδου για το δέρμα

Το ελαιόλαδο και τα φύλλα ελιάς έχουν πολλά οφέλη για το δέρμα.

Ενυδατώνει: Το ελαιόλαδο περιέχει λινολεϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ που το βοηθά να ενυδατώνει. Λόγω της μοναδικής ικανότητάς του να αναμιγνύεται με νερό, το λάδι διεισδύει βαθιά για να βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο χωρίς να φράξει τους πόρους. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό ενυδατικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ευαίσθητο και συνδυασμένο δέρμα που μπορεί να είναι επιρρεπές σε φραγμένους πόρους. Το ελαιόλαδο είναι επίσης υπέροχο για χρήση μετά το ξύρισμα και συνδυάζεται καλά με τα καθαριστικά για να σας βοηθήσει να αφήσετε να νιώσετε καθαρό, απαλό και θρεπτικό.


olive leaves extract


Προστατεύει: Τα φύλλα ελιάς και το ελαιόλαδο έχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες πίεσης. Το ελαιόλαδο έχει επίσης βιταμίνη Α και Ε. Τα φύλλα ελιάς περιέχουν αρκετά ωφέλιμα φλαβονοειδή, όπως η κουρσετίνη , η ρουτίνη και η καμπεφερόλη .

Καθαρισμός. Έχετε ακούσει ποτέ για καθαρισμό πετρελαίου; Είναι εύκολο να το κάνετε, απλά να επικαλύψετε το πρόσωπό σας με μια καλή ποσότητα λαδιού, αφήστε το να καθίσει για μερικά λεπτά, σαν μάσκα, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό, υγρό πανί για να το σκουπίσετε. Το ελαιόλαδο είναι ένα υπέροχο καθαριστικό για το δέρμα. Λειτουργεί εξαιρετικά για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και έχει φυσικές ιδιότητες καθαρισμού.