Εκχύλισμα Paeonia Albiflora Paeoniflorin

Η παeoniflorin είναι το κύριο αποτελεσματικό μονομερές συστατικό της κινεζικής ιατρικής paeoniflorin. Έχει τις λειτουργίες του καθαρισμού θερμότητας και ψύξης του αίματος, διασκορπίζοντας το λάσπη και ανακουφίζοντας τον πόνο, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνοντας την στάση του αίματος και ρυθμίζοντας την ανοσία. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η paeoniflorin έχει βλάβη κατά των ελεύθερων ριζών, αναστέλλει την υπερφόρτωση ενδοκυτταρικού ασβεστίου και την αντι-νευροτοξικότητα και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το ιξώδες του αίματος, τη συσσωμάτωση κατά των αιμοπεταλίων, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, αντιοξειδωτικά και αντισπασμωδικά. . Έχει μελετηθεί περαιτέρω στο σπίτι και στο εξωτερικό και έχει βρεθεί ότι έχει νευροπροστατευτικά αποτελέσματα.

paeoniflorin-powder

Αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος παιωνιών

1. Προστατευτική επίδραση στην βλάβη της εγκεφαλικής ισχαιμίας-επαναιμάτωσης

2. Προστατευτική επίδραση στη χρόνια αρτηριακή εγκεφαλική ισχαιμία

3. Προστατεύστε τα νευρικά κύτταρα

4. Αντιθρομβωτικό αποτέλεσμα

Διατροφική αξία του εκχυλίσματος Paeonia Albiflora Paeoniflorin

1. Υγεία αξία των τροφίμων : Η κύρια επίδραση είναι η χορήγηση αίματος και θρέψει yin, δυσμηνόρροια ή το φτωχό ήπαρ μπορεί να φάει παιώνια χυλό? τσάι παιώνια: το τσάι παιώνιας μπορεί να βοηθήσει το σώμα να καθαρίσει τη θερμότητα και την αποτοξίνωση, αλλά και την οσφυαλγία ομορφιά, ποτό Μετά από αυτό, το δέρμα είναι πιο λαμπερό? κρασί παιώνια: μπορεί να ανακουφίσει την ανεπάρκεια των νεφρών ή τον πόνο στις αρθρώσεις.

2. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της στεφανιαίας νόσου και των γυναικολογικών παθήσεων.

White-Peony-Root-Extract-Paeonia-lactiflora-P

3. Καλλωπιστική αξία: Η παιωνία έχει καλλιεργηθεί στην Κίνα για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Είναι ένα διάσημο λουλούδι με μακρά ιστορία στην Κίνα. Έχει πολλές ποικιλίες, όμορφα λουλούδια, πλούσια χρώματα και πλούσιο άρωμα. Έχει αγαπηθεί πάντα από τους Κινέζους. Ο κήπος, ή για τα παρτέρια, τα λουλούδια και τα φυτά κοντά στο κτίριο, είναι ένα από τα ιαματικά λουλούδια κομμένα στην άνοιξη της Κίνας. Στους κινεζικούς κλασικούς κήπους, ταιριάζει με τα βουνά και τις πέτρες και συμπληρώνει την αυλή. Πολλές τοποθεσίες έχουν δημιουργήσει έναν ειδικό κήπο για paeoniflorin, το οποίο συχνά συνδυάζεται με τον κήπο της Παιωνίας. Μετά την πρώτη άνοιξη της παιωνίας, η παιωνία ανθίζει και είναι γεμάτη λουλούδια και θαύματα. Είναι επίσης κατάλληλο για φυσική φύτευση ή φύτευση στην άκρη του άκρου του δάσους και τους βοσκότοπους ή για παρτέρια, παρτέρια, παρτέρια, κλπ. Μπορεί επίσης να είναι γλάστρες και τα κομμένα άνθη έχουν ένα ευρύ μέλλον.

4. Καλλυντικά / Καθημερινή Βιομηχανία Χημικών Προϊόντων Η παιωνία μπορεί να θρέψει το συκώτι και να προστατεύσει το συκώτι. Ταυτόχρονα, μπορεί να αλλάξει το τραχύ δέρμα και τα καφέ σημεία στο πρόσωπο. Η παιωνία έχει καλή επίδραση στη ρύθμιση των ενδοκρινικών και εμμηνορροϊκών παρατυπιών των γυναικών. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακμής στα καλλυντικά και καθυστερεί τη γήρανση των ιστών του σώματος σε σαμπουάν και χρησιμοποιείται ως βελτιωτικό για την ανάπτυξη τριχών.