Τα οφέλη από τα βακκίνια

Τα βακκίνια είναι γλυκά, θρεπτικά και άγρια ​​δημοφιλή. Συχνά χαρακτηρίζονται ως "superfood" , έχουν χαμηλές θερμίδες και εξαιρετικά καλό για εσάς. Είναι τόσο νόστιμο και βολικό που πολλοί άνθρωποι τους θεωρούν τους αγαπημένους τους καρπούς.


Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, β-καροτένιο και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, τα βακκίνια περιέχουν τα πιο αντιοξειδωτικά οποιουδήποτε φρούτου εκεί έξω. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωσή τους ως μέρος μιας διατροφής πλούσιας σε αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει να αποφευχθούν χρόνιες ασθένειες όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η απώλεια μνήμης και πολλά άλλα. Τα βακκίνια βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση των σημείων γήρανσης και παρέχουν μια σημαντική ώθηση για το ανοσοποιητικό σας σύστημα.


Blueberry Extract


Έχουν περισσότερα να προσφέρουν από ό, τι συναντά το μάτι. Τα βακκίνια και το εκχύλισμα βακκινίων είναι υψηλά σε φλαβονοειδή που ονομάζονται ανθοκυανοσίδες. Αυτές οι ενώσεις δίνουν στα βακκίνια το όμορφο μπλε χρώμα τους, αλλά είναι επίσης σημαντικά για την οφθαλμική υγεία. Η κατανάλωσή τους καθημερινά μπορεί να σας βοηθήσει να συντηρήσετε τα peepers σας, να αποτρέψετε την απώλεια όρασης, καταρράκτη, ξηρότητα των ματιών και λοίμωξη.


Είναι γεμάτες από φυτικές ίνες. Και αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την πεπτική υγεία, βοηθώντας σας να αισθάνεστε πλήρεις και ικανοποιημένοι και διατηρώντας υπό έλεγχο τις συνθήκες όπως ο διαβήτης. Μια χούφτα (ή τρία) μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και να κρατήσει την καρδιακή νόσο στον κόλπο.


Είναι αντιβακτηριδιακά. Η βιταμίνη C που περιέχουν προάγει την οξύτητα και βοηθά στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων που προκαλούν λοίμωξη.