Χρήσεις και οφέλη του Kelp Extract

Το Kelp είναι μια εξαιρετική πηγή 70 βιταμινών, ανόργανων συστατικών, ανόργανων ιχνοστοιχείων, πρωτεϊνών και ενζύμων, κερδίζοντας το καθεστώς ως πράσινο "superfood". Το θαλάσσιο νερό που αναπτύσσεται περιέχει μια αφθονία ιχνοστοιχείων και αυτά απορροφώνται από τη φύκια και μετατρέπονται σε μια οργανική μορφή που μπορεί να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα.


Το Kelp αποτιμάται ιδιαίτερα για την περιεκτικότητα σε ιώδιο, η οποία είναι σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και τη ρύθμιση του μεταβολισμού και του σωματικού βάρους. Το Kelp είναι μια πλούσια πηγή καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου, σιδήρου και βιταμινών Α, Β1, Β2, Γ, Δ, Ε και Κ. Μια μελέτη έδειξε ότι τα βότανα που καταναλώνουν φύκια είχαν επίπεδα βιταμίνης Β12 στον ορό δύο φορές υψηλότερα από εκείνα που δεν έτρωγαν φύκια. Το Kelp περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα λιγνάνης, τα οποία έχουν συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο για κάποιους καρκίνους.


Kelp Extract

 

Το φυσικό εκχύλισμα Kelp είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ικανοποιήσετε την καθημερινή απαίτηση του σώματος σας από ιώδιο και βασικά ιχνοστοιχεία. Υποστηρίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, την ορμονική υγεία και την εμβρυϊκή και βρεφική ανάπτυξη και μειώνει τον κίνδυνο για κάποιους καρκίνους.

Χρήσεις και οφέλη του Kelp Extract

Υποστηρίζει κανονική υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς

Ρυθμίζει τις ορμόνες και το μεταβολισμό

Ρυθμίζει τα επίπεδα οιστρογόνων

Μειώνει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου

Υποστηρίζει τον εμβρυϊκό και βρεφικό εγκέφαλο και την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος

Μειώνει τον πόνο που σχετίζεται με τη ίνωση του ινομυτικού ιστού

Μειώνει τους μεμονωμένους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις

Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα κύτταρα

Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα