Ποια είναι τα οφέλη της λήψης σιφεφρίνης;

Η σύνηφρίνη μπορεί να βρεθεί στο καρπό ενός φυτού γνωστού ως Citrus aurantium. Είναι μια από τις κύριες δραστικές ενώσεις που βρίσκονται στα φρούτα και είναι επίσης γνωστή ως πράσινο πορτοκαλί, ή zhi shi στα κινέζικα. Ονομάζεται επίσης ξινό πορτοκαλί ή πικρό πορτοκάλι σε άλλα μέρη του κόσμου.

 

Από χημική άποψη, η σύνεφρίνη είναι χημικώς παρόμοια με τις ενώσεις ψευδοεφεδρίνης και εφεδρίνης που μπορούν να εντοπιστούν σε πολλά από τα over-the-counter κρύα και αλλεργικά φάρμακα. Βρίσκεται επίσης σε μια ποικιλία από απώλεια βάρους και συμπληρώματα ενέργειας που περιέχουν Ma Huang.

Synephrine

Ποια είναι τα οφέλη της λήψης σιφεφρίνης;

Όσοι χρησιμοποιούν synephrine αξίζουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αύξηση των μεταβολικών ρυθμών, την αύξηση της θερμιδικής δαπάνης, την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, καθώς και τη συννεφρίνη που ενεργεί ως λίπος καυστήρα και ως υποκινητή της απώλειας βάρους.

 

Η θεωρία είναι ότι επειδή η συνεφρίνη δρα ως διεγερτικό, όπως η καφεΐνη, πιστεύεται ότι έχει κάποια από τα ίδια αποτελέσματα όσον αφορά την ενίσχυση της ενέργειας, καθώς και την αύξηση των μεταβολικών ρυθμών και την καταστολή των ορέξεων. Στην κινεζική ιατρική, το zhi shi χρησιμοποιείται για να τονώσει την ενέργεια. Ενώ η σινεφρίνη και πολλά από τα συστατικά που βρίσκονται στο zhi shi φαίνεται να είναι τα ίδια με εκείνα που βρίσκονται στην εφεδρίνη, η synephrine πιστεύεται ότι λειτουργεί ως διεγερτικό χωρίς να αφήνει τις αρνητικές παρενέργειες που προκαλούν το κεντρικό νευρικό σύστημα όπως το ephedra.

 

Το Zhi shi πιστεύεται επίσης ότι συμβάλλει στην τόνωση του μεταβολισμού στο σώμα σας χωρίς τις αρνητικές καρδιαγγειακές παρενέργειες που αντιμετωπίζουν τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι που λαμβάνουν ephedra.