Ποια είναι τα οφέλη υγείας του λουτεολίνη;

Τι είναι η λουτεολίνη;

Λουτεολίνη είναι ένα από μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοφλανοειδών (συγκεκριμένα, ένα flavanone), γνωστή για τους ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βρίσκονται συνήθως στο σέλινο, πράσινη πιπεριά και αγκινάρες, λουτεολίνη είναι πιστεύεται ότι αναστέλλουν την ανάπτυξη των όγκων. Ως εκ τούτου, θεωρείται βοήθημα στη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου.

Ποια είναι η υγεία οφέλη του Λουτεολίνη;

Έχει προταθεί ότι λουτεολίνη βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προάγει την υγιή τα επίπεδα της γλυκόζης και προστατεύει τα μάτια από την ακτινοβολία UV. Μελέτες έχουν δείξει ότι η λουτεολίνη είναι ένα ενεργό «οδοκαθαριστή» των ελεύθερες ρίζες, οι οποίες έχουν μόρια και άτομα που επιτίθενται ανθρώπινο ιστό και μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή, αυτοάνοση νόσο και τον καρκίνο. Λουτεολίνη εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στον περιορισμό τους επιδράσεις. Λουτεολίνη πιστεύεται επίσης να βοηθήσει προστασία του οργανισμού ενάντια στη ζημία από την ακτινοβολία και χημειοθεραπεία.


Ποιες τροφές είναι καλές πηγές λουτεολίνη;

Άλλα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λουτεολίνη περιλαμβάνουν θυμάρι, χαμομήλι, καρότα, ελαιόλαδο, μέντα, δεντρολίβανο, ρίγανη, βασιλικό, μαϊντανό, πικραλίδα και λεμόνια.

Πού μπορώ να βρω λουτεολίνη;

Λουτεολίνη συμπληρώματα μπορεί να βρεθεί σε απευθείας σύνδεση, σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, καθώς και στα γραφεία των εναλλακτικών ιατρών. Την ίδια στιγμή, μπορούμε επίσης να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και καθαρό φυσικό λουτεολίνη με διαφορετικές προδιαγραφές. Εκτός αυτού, τι μπορούμε να προμήθεια περιλαμβάνει νερανζίνες, kaempferol, sophoricoside και σκόνη matcha οργανικά, κλπ.