Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία από το εκχύλισμα τζίντζερ;

Το εκχύλισμα τζίντζερ περιλαμβάνει κυρίως πτητικά έλαια και τζίντζερ. Ανάμεσά τους, τα τζίντζερ είναι: πιπερόριζα και πικάντικες αλκοόλες, τζίντζερ και διόλη, φαινόλες πιπερόριζας, ζιγγίβερη και δικετόνη τζίντζερ. Το τζίντζερ είναι ένα είδος φαρμάκου και τροφής. Έχει ένα ευρύ φάσμα ακατέργαστων χυμών πιπερόριζας και έχει καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή οξειδωτικής ταγγύτητας προϊόντων κρέατος και άλλων τροφίμων.

Εφαρμογή εκχυλίσματος τζίντζερ

Τα κύρια συστατικά του εκχυλίσματος τζίντζερ είναι 6-τζίντζερ, 6-τζίντζερ, 8-τζίντζερ και 10-τζίντζερ. Το εκχύλισμα τζίντζερ χρησιμοποιείται ευρέως ως πεπτικό βοήθημα για ήπια δυσφορία στο στομάχι και συνιστάται από επαγγελματίες βοτανολόγους να βοηθήσουν στην πρόληψη ή τη θεραπεία της ναυτίας και του εμέτου που προκαλούνται από ασθένεια κίνησης ή εγκυμοσύνη. Το εκχύλισμα τζίντζερ έχει τις λειτουργίες ενίσχυσης του έλκους του στομάχου και του στομάχου, της χοληδόχου κύστης, την προστασία του ήπατος, την ενίσχυση της καρδιάς, την αναστολή της συσσωμάτωσης αιμοπεταλίων, την παρεμπόδιση του hallo, του αντικαρκινικού, της κεντρικής αναστολής, της ενίσχυσης της ανοσίας, της αντιβακτηριακής, της εντομοκτόνου και της αντιφλεγμονώδους δράσης. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα και χρησιμοποιείται ως πρόσθετο τροφίμων. μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατύπωση γεύσεων.

Οφέλη για την υγεία του εκχυλίσματος τζίντζερ

Με τη δημοσίευση, τον εμετό, τη θέρμανση και τη διάλυση του κρύου, πίσω στον παλμό γιανγκ, την υγρασία και την εξάλειψη του φλέγματος. Για κρυολογήματα, κρύες αρθρώσεις, κρύο άλγος στην κοιλιά, έμετο και διάρροια, κρύα άκρα, φλέγμα και άσθμα.

1. Το τζίντζερ μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της ασθένειας κίνησης που προκαλείται από το ταξίδι με βάρκα. Οι κλινικές δοκιμές έχουν διαπιστώσει ότι το τζίντζερ μπορεί να μειώσει τη ναυτία λόγω χειρουργικής αναισθησίας.

2. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το τζίντζερ είναι πιο αποτελεσματικό από το εικονικό φάρμακο στη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ασθένεια κίνησης. Σε μια μελέτη με 80 ναυτικούς αρχάριους (με ασθένεια κίνησης), τα άτομα που έλαβαν εκχύλισμα πιπερόριζας σε σκόνη γνώρισαν σημαντικό εμετό και μειωμένο κρύο εφίδρωση σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Παρόμοια αποτελέσματα ελήφθησαν σε μελέτη με υγιείς εθελοντές.

Ginger Extract

3. Τουλάχιστον δύο μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το τζίντζερ είναι πιο αποτελεσματικό από το εικονικό φάρμακο στη μείωση της ναυτίας και του εμέτου που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Σε μια μικρή μελέτη που περιελάμβανε 30 έγκυες γυναίκες με σοβαρό εμετό, οι γυναίκες που έλαβαν 1 γραμμάριο εκχυλίσματος τζίντζερ την ημέρα για τέσσερις ημέρες ανέφεραν καλύτερη εμετό ανακούφισης από τις γυναίκες που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Σε μια μεγαλύτερη μελέτη που περιελάμβανε 70 έγκυες γυναίκες με συμπτώματα ναυτίας και εμέτου, οι γυναίκες που έλαβαν παρόμοιες δόσεις εκχυλίσματος τζίντζερ διδάσκονταν γυναίκες που έλαβαν εικονικό φάρμακο για να αισθάνονται μειωμένη ναυτία και παρουσίασαν μειωμένο εμετό.

4. Η μελέτη παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο συμπέρασμα σχετικά με την εφαρμογή του τζίντζερ στη θεραπεία της ναυτίας και του εμέτου μετά από χειρουργική επέμβαση. Και στις δύο μελέτες, το 1 γραμμάριο εκχυλίσματος τζίντζερ που ελήφθη πριν από τη χειρουργική επέμβαση ήταν εξίσου αποτελεσματικό στη μείωση της ναυτίας σε σύγκριση με τα φάρμακα γενικής χρήσης. Σε μία από τις δύο μελέτες, οι γυναίκες που έλαβαν εκχύλισμα τζίντζερ μείωσαν σημαντικά την ποσότητα φαρμάκων που μειώνουν τη ναυτία που απαιτούνται μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εκχύλισμα τζίντζερ.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cxj@huikes.com