Ποιες είναι οι χρήσεις του Blue Lotus;

Ο Blue Lotus λέγεται ότι έχει ως συστατικά τα ψυχοδραστικά αλκαλοειδή απομορφίνη και νουσιφεράν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία γαστρεντερικών ασθενειών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάρροια και δυσπεψία. Ο λόγος για τον οποίο το φυτό έγινε δημοφιλές στην Αίγυπτο είναι τα κύρια αποτελέσματά του από την ευφορία και την ανακούφιση της κατάθλιψης. Πολλοί άνθρωποι επίσης εμφανίζουν ένα ήπιο διεγερτικό αποτέλεσμα που ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση.

 

Το Blue Lotus βοηθά επίσης στη στυτική δυσλειτουργία, που οφείλεται κυρίως στην κατάθλιψη. Το λουλούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προαγωγή της υπνηλίας, του παράγοντα κατά του άγχους και για την ανακούφιση του στρες. Το λουλούδι χρησιμοποιείται στα αρώματα. Η αρωματοθεραπεία αναγνωρίζει επίσης την αποτελεσματικότητα του πετρελαίου της. Το μπλε λουλούδι λωτού λέγεται ότι έχει ginseng που δρα ως αναισθητικό παράγοντα.


Blue Lotus


Κάθε μέρος του εργοστασίου του Blue Lotus είναι χρήσιμο με κάποιο τρόπο ή με τον άλλο τρόπο. Τα φύλλα του φυτού χρησιμοποιούνται για την καύση των πόνων, της δίψας, των αιμορροΐδων και της αιμορραγίας από τα εσωτερικά όργανα. Το δοχείο για τους σπόρους καθαρίζει το στόμα και καθιστά το αίμα καθαρό. Τα νήματα είναι αφροδισιακά στη φύση, βελτιώνουν την επιδερμίδα, βοηθούν στα στοματικά έλκη και εξαλείφουν την τάση για αμβλώσεις. Το φύλλο-μίσχος βοηθά στη γαλουχία. Το μέλι από τα λουλούδια του λωτού είναι πολύ θρεπτικό και συμβάλλει στην καταπολέμηση των παθήσεων των ματιών.

 

Πολλές χώρες χρησιμοποιούν το εκχύλισμα b lue lotus για να προετοιμάσουν τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος καθώς λειτουργούν ως φυσική ενυδατική κρέμα. Είναι ιδανικό για άτομα με ξηρό, λεπτό δέρμα. Αποτρέπει επίσης την επανεμφάνιση των σπυριών και της ακμής. Εκτός από την περιποίηση του δέρματος, το μπλε λουλούδι λωτού χρησιμοποιείται επίσης στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ως μαλακτικό. Τα προβλήματα εμμηνόρροιας μπορούν επίσης να λυθούν με τη βοήθεια των εκχυλισμάτων λουλουδιών. Ο σιωπηλός σακχαρώδης διαβήτης και οι επιπλοκές του, όπως οι καρδιαγγειακές διαταραχές, μπορούν να διατηρηθούν υπό έλεγχο με αυτό το ιερό λουλούδι.