Τι είναι οι πολυφαινόλες μήλο;

Όταν σας» νέου δαγκώνετε στο ένα juicy κόκκινο μήλο, η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες του Apple Watch σας μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας. Πολυφαινόλες, ουσίες που βρίσκονται στα φυτά που ονομάζονται επίσης δευτερευόντων φυτικών μεταβολιτών, μπορούν να εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: τα φλαβονοειδή και μη-φλαβονοειδή. Πολυφαινόλες στα μήλα μπορεί να μεταφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία, ειδικά εάν τρώτε το μήλο με το δέρμα σε.

Τύποι πολυφαινολών

Μήλα παροχή περίπου 22 τοις εκατό των συνολικών φαινολών καταναλώνονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με Silvina Lotito, Ph.D., από το Ινστιτούτο Linus Pauling. Περιλαμβάνουν τις πολυφαινόλες που βρίσκονται στα μήλαΚερκετίνηγλυκοσίδιο,phloretinγλυκοσίδιο,το χλωρογενές οξύκαι επικατεχίνη. Διαφορετικοί τύποι των μήλων διαφέρουν ως προς την περιεκτικότητα τους σε πολυφαινόλες. Μωρό τροφή μήλου έχει υψηλά επίπεδα των quercetin επειδή η φλούδα αλέθεται σε της Μήλου, ενώ ενηλίκων Μήλου παρασκευάζεται από αποφλοιωμένες μήλα. Πολλά από τα θρεπτικά συστατικά στα μήλα βρίσκονται πολύ κοντά στο δέρμα, έτσι απολέπιση αφαιρεί τους.


Οφέλη της Apple πολυφαινόλες

Τα οφέλη τηςπολυφαινόλες μήλοs που βρέθηκαν σε μήλα περιλαμβάνουν αντιοξειδωτική δραστηριότητα, η οποία μειώνει τον αριθμό των ελεύθερων ριζών, μόρια που προκαλούν κυτταρική βλάβη και που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και άλλες χρόνιες ασθένειες. Πολυφαινόλες μπορεί να επίσης να αυξήσει την ανοσολογική απάντηση, να αποτοξινώσει καρκινογόνες ουσίες, να επισκευάσει κυτταρικές βλάβες και να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα.

Ποικιλία διαφορές

Διαφορετικές ποικιλίες έχουν διαφορετικά ποσά των αντιοξειδωτική δράση, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Cornell χημικός Chang Lee του Νέα Υόρκη κράτος γεωργικών πείραμα σταθμού. Ποικιλίες όπως η Βόρειος κατάσκοπος, ελευθερία, Crispin, νόστιμα και Fuji έχουν υψηλή αντιοξειδωτική δράση, ενώ Idared, Jonagold, Gala, ελευθερία και McIntosh μήλα έχουν μέτρια δραστηριότητα. Αυτοκρατορίας, τζίντζερ χρυσό, NY674 και Golden Delicious ποικιλίες μήλων έχουν σχετικά χαμηλό αντιοξειδωτική δράση. Όταν το Ινστιτούτο Linus Pauling δοκιμαστεί Red Delicious, Granny Smith και Fuji μήλα για αντιοξειδωτική δραστηριότητα στο ανθρώπινο πλάσμα, στο εργαστήριο, μήλα Red Delicious, ειδικότερα, είχε υψηλές συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών.