Τι είναι τα οφέλη του Sesamine;

Η σισαμίνη, ένα φυτοοιστρογόνο (φυτικό οιστρογόνο) είναι μια λιγνάνη που μπορεί να βρεθεί στα κύτα του σουσάμι. Οι σπόροι σησαμιού είναι η πηγή του σησαμελαίου, της σησαμέλιας λιγνάνης και της σησαμόλινης λιγνάνης. Το Sesamine έχει χρησιμοποιηθεί για τα οφέλη για την υγεία για αιώνες και έχει γίνει πολύ δημοφιλές λόγω των ιδιοτήτων καύσης του λίπους. Το Sesamin είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα καύσης λίπους στην αγορά σήμερα.

Ευεργετικά για τη Σενταμίνη

Η σησαμίνη αναφέρθηκε ότι μειώνει τη χοληστερόλη. Μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της απώλειας βάρους, στη διάσπαση λιπαρών οξέων και στη μείωση της ικανότητας του οργανισμού να αποθηκεύει λίπος. Η σισαμίνη επίσης αναφέρθηκε ότι συμβάλλει στη διατήρηση του άπαχου μυός.

 

Η σησαμίνη έχει γίνει ευρέως χρησιμοποιημένη στην κατασκευή σωμάτων ως αποτέλεσμα των ιδιοτήτων της καύσης του λίπους και της αποξήρανσης. Λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει το μεταβολισμό χωρίς τη χρήση διεγερτικών, η σησάμι έχει κάνει το σημάδι της ως φυσική εναλλακτική στην κατηγορία συμπληρώματος απώλειας βάρους.


Sesamin