Ποια είναι τα οφέλη του Extract Dong Quai;

Ποια είναι τα οφέλη του Extract Dong Quai;

Το Dong Quai (Angelica sinensis) είναι επίσης γνωστό ως κινέζικο Angelica και είναι γνωστό κυρίως για τις χρήσεις του στη θεραπεία των γυναικείων προβλημάτων, όπως έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, συμπτώματα εμμηνόπαυσης, κράμπες και PMS. Για το λόγο αυτό είναι επίσης κοινώς γνωστό ως "θηλυκό ginseng". Βοηθά στην αύξηση των επιδράσεων των ορμονών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και χρησιμοποιείται ευρέως ως αφροδισιακό.


Dong Quai Extract

Φαρμακευτικές χρήσεις του εκχυλίσματος Dong Quai

Εκχύλισμα Dong Quai Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να βοηθήσει να σταματήσει τις καυτές λάμπες και τις εμμηνόρροπες κράμπες. Χρησιμοποιείται επίσης ως τονωτικό για τον ήπαρ και για τη θεραπεία της ισχιαλγίας και του έρπητα ζωστήρα. Είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα βότανα στην Κίνα, που χρησιμοποιείται τόσο συχνά όσο το ginseng και το γλυκόριζα. Το Dong quai έχει χρησιμοποιηθεί από τους Κινέζους για περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια, ως ενισχυτικό του καρδιακού, πνευμονικού, σπληνικού, ηπατικού και νεφρικού μεσημβρινού και ως τονωτικό για το αίμα. Χαρακτηρίζεται παραδοσιακά ως ζεστή ατμοσφαιρική ενέργεια που προάγει την κυκλοφορία του αίματος.

 

Η ρίζα έχει κερδίσει τη φήμη ως το "απόλυτο βότανο" για τις γυναίκες. Χρησιμοποιείται ευρέως στις κινεζικές γυναίκες ως ενισχυτικό καθημερινό τονωτικό, όπως και οι Κινέζοι άνδρες βασίζονται στο ginseng. Οι γυναίκες σε άλλα μέρη του κόσμου έχουν ανακαλύψει επίσης αυτή την παράδοση των 5.000 χρόνων που φυσικά παρέχει ισορροπία και εξομάλυνση της υποστήριξης των μοναδικών ρυθμών, κύκλων και συστημάτων σώματος των γυναικών. Δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμήνου ρύσεως ή για άτομα που λαμβάνουν παράγοντες αραίωσης αίματος. Οι αναφορές δείχνουν ότι το εκχύλισμα dong quai μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση σε ορισμένα άτομα.