Ποια είναι τα οφέλη της νερανζίνες;

Νερανζίνες είναι μια φυσική χημική ένωση γνωστή ως ένα bioflavanoidfound στην γκρέιπφρουτ, δίνει τη πικρή γεύση.

Αυτό το powerfulbioflavonoidhasantioxidant και αντιμυκητιασικές ιδιότητες και ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει καρκίνο και αθηροσκλήρωση (σκλήρυνση των αρτηριών), καθώς και μια σειρά από άλλες ασθένειες.

Νερανζίνες επίσης λειτουργεί συνεργιστικά με άλλες θρεπτικές ουσίες, αυξάνοντας την βιο-διαθεσιμότητα (πόσο θρεπτική ουσία απορροφάται από το σώμα) και ως εκ τούτου, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την υγεία αυτών των θρεπτικών ουσιών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί αυτό το εκχύλισμα citrus παρεμβαίνει με ενζυμική δραστηριότητα στα έντερα, και ως εκ τούτου, μπορεί να αναστέλλουν την κατανομή ορισμένων φαρμάκων.ΝερανζίνεςΣυμπληρώματα

Ως ένα είδος των βιοφλαβονοειδών, νερανζίνες είναι διαθέσιμα σε μορφή συμπληρώματος, συνήθως ως μέρος της μια ολοκληρωμένη φόρμουλα με άλλα ισχυρά βιοφλαβονοειδή όπωςρουτίνη, Κερκετίνηκαιεσπεριδίνη, καθώς και άλλες βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα αντιοξειδωτικά το σώμα σας χρειάζεται, να είστε καλύτερα μακριά με ένα συμπλήρωμα νερανζίνες. Συνήθως, μια πλειοψηφία των θρεπτικών συστατικών θα αφαιρούνται από τις τροφές που τρώμε κατά την κατασκευή και χειρισμό της διαδικασίες.