Τι είναι οι χρήσεις του Turmeric σκόνη;

Turmeric είναι ένα τροπικό πολυετές φυτό στην ίδια οικογένεια με τζίντζερ, κατάγονται από την Ινδία και καλλιεργείται σε όλες τις τροπικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Καλλιέργεια σε ένα ύψος περίπου τρία πόδια (ένα μέτρο), φέρει ζεύγη λόγχη-διαμορφωμένα φύλλα σε εναλλασσόμενες πλευρές του βλαστού. Στη βάση του μίσχου, υπάρχει μια οζώδης ρίζωμα κάπως μοιάζει τζίντζερ.

 

Πολλοί από την επούλωση των παροχών του κουρκουμά έχουν αποδοθεί σε κουρκουμίνη, μια ομάδα των αντιοξειδωτικών ενώσεων που βρίσκονται στο ρίζωμα. Παρά το γεγονός ότι η κουρκουμίνη είναι διαθέσιμο ως τυποποιημένο εκχύλισμα, το σύνολο βότανο μπορεί να είναι πιο επωφελής για σας από το εκχύλισμα κουρκουμίνη: Μόνο πολύ μικρές ποσότητες κουρκουμίνης απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος. Κουρκούμη ως σύνολο βότανο μένει στον πεπτικό σωλήνα περισσότερο από κουρκουμίνη, απελευθερώνοντας αντιοξειδωτικό κουρκουμίνη, μαζί με άλλες ευεργετικές ουσίες.

Turmeric Powder

Τι είναι οι χρήσεις του Turmeric σκόνη   ;

Τσάι, βάμματα, και καταπλάσματα.

Κουρκούμη σκόνη ρίζας είναι ένα δημοφιλές συστατικό είναι η Νότια ασιατική κουζίνα και προσθέτει μια ξεχωριστή γεύση σε πολλά αλμυρά πιάτα, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων, σάλτσες και κάρυ. Η ρίζα έχει ένα λαμπρό πορτοκαλί χρώμα και γίνεται πολύ σκληρά όταν ξηραίνονται. Είναι ξεχωριστή και αρωματική, με ένα άρωμα που είναι ελαφρώς ζεστό και επιφυλακτικός, αλλά σίγουρα μοναδική στον εαυτό του. Η αποξηραμένη σκόνη χρησιμοποιείται συνηθέστερα στην κουζίνα, και είναι ένα κοινό συστατικό σε εμπορικά διαθέσιμες κόνεις curry. Λόγω της ζωντανή απόχρωση, είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη βαφή των προϊόντων τροφίμων που κυμαίνονται από ποπ κορν για το τυρί σε γιαούρτι.

Συστατικά του Turmeric Σκόνη

1-άλφα κουρκουμένιο, 1-βήτα-κουρκουμένιο, καμφένιο, καμφορά, διάφορες μορφές της κουρκουμίνης.


Καλώς να συμβουλεύονται περισσότερο περιεχόμενο, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!