Ποια είναι τα οφέλη της πράσινα Polyphenols τσαγιού;

Polyphenols τσαγιού είναι χημικές ουσίες, όπως φλαβονοειδή και τανίνες, βρίσκονται φυσικά στο τσάι. Αυτές οι χημικές ενώσεις πιστεύεται ότι είναι ευεργετικό για την ανθρώπινη υγεία, και αποτελούν τη βάση της πολλοί ισχυρισμοί σχετικά με τα οφέλη υγείας του τσαγιού. Όπως συμβαίνει με πολλές φυσικές ενώσεις που φαίνεται να έχουν οφέλη για την υγεία, είναι δύσκολο να απομονώσει και να μελετήσει αυτές οι πολυφαινολών από μόνα τους και Μερικοί ερευνητές έχουν προτείνει ότι τις ενέργειές τους στον οργανισμό μπορεί πραγματικά να είναι το αποτέλεσμα της αρκετές ενώσεις συνεργάζονται.


Πολυφαινόλες είναι ένα είδος αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και μια σειρά από άλλα προβλήματα υγείας. Τις ενώσεις που βρίσκονται στο τσάι έχουν επίσης σχετιστεί με μείωση του καρκίνου, όπως φαίνονται να μπλοκάρουν τη δράση ορισμένων ενζύμων που συνδέονται με αυτή την κατάσταση. Επειδή ο καρκίνος είναι τόσο πολύπλοκη και αυτό μπορεί να επηρεασθεί από πολλούς περιβαλλοντικούς και γενετικούς παράγοντες, οι επιστήμονες είναι απρόθυμοι να το πω ότι polyphenols τσαγιού θα αποτρέψει κατηγορηματικά τον καρκίνο, αν και οι τιμές φαίνεται να είναι χαμηλότερη σε πότες τσαγιού μετά από ελέγχους για άλλες προφανείς παράγοντες όπως η διατροφή που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των δεδομένων.Οι πολυφαινόλες που βρίσκονται στο τσάι, επίσης, φαίνεται να καταστείλει την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, ενώ την προώθηση των ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Κινεζική παράδοση πίνοντας τσάι με και μετά από πολλά γεύματα μπορεί να συνδέεται με τη δραστηριότητα αυτή, όπως φαγητό μπορεί να είναι μια πρωταρχική πηγή βακτηριακή λοίμωξη όταν δεν γίνεται καλά, και πίνουν τσάι με τρόφιμα θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης λοιμώξεων.


Ως επαγγελματίας κατασκευαστής και προμηθευτής στον τομέα εκχύλισμα φυτικών, HUIKE μπορεί να προσφέρει φυσικά αγνά και υψηλής ποιότηταςεκχύλισμα πράσινου τσαγιούπολυφαινολών τσαγιού, Καλώς να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως, αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες!